hoe je altijd zien het dialoogvenster opstart bij het openen van opera

Opera biedt verschillende opties voor wat wordt weergegeven wanneer u de browser te openen. U kunt beginnen met uw homepage of Speed ​​Dial, voort te zetten met dezelfde tabbladen en vensters van uw laatste sessie, of doorgaan met een sessie opgeslagen in Opera de ingebouwde sessie manager.

U kunt ervoor kiezen om een ​​dialoogvenster weer te geven wanneer Opera begint dat bevat de volgende opties. Om dit te doen, voert u “opera: config” (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk in Opera en druk op Enter.

De Editor wordt weergegeven op het huidige tabblad. Enter “opstarten” (zonder de aanhalingstekens) in het vak Zoeken. Terwijl u typt, de resultaten weer te geven. Selecteer de Show Startup Dialog selectievakje zodat er een vinkje in het vak en klik op Opslaan.

Een bevestigingsdialoogvenster verschijnt. Klik op OK om te sluiten.

Dichtbij Opera door Afsluiten te selecteren in het menu Opera.

Wanneer u Opera, de Welcome to Opera startup dialoogvenster te starten. Selecteer een van de vier opties om Opera te vertellen hoe om te beginnen. Het selecteren van verder van de vorige keer opent alle tabbladen en vensters die u geopend had toen je Opera de laatste keer gesloten. Als u Doorgaan opgeslagen sessies te selecteren, selecteert u een opgeslagen sessie opgeslagen met behulp van de ingebouwde sessie manager uit de lijst.

U kunt ook kiezen of u wilt dat de geïnstalleerde extensies niet worden ingeschakeld of door het selecteren of de-selecteren van de Start-uitbreidingen inschakelen.

Als u besluit dat u niet wilt dat dit dialoogvenster kunt u elke keer dat je Opera start te geven, selecteert u de Gebruik dit dialoogvenster niet meer weergeven. U kunt altijd laten zien dat het opnieuw met de Show Startup Dialog voorkeur hierboven besproken.

Merk op dat de Opera dialoog opstarten altijd verschijnt nadat Opera is gedwongen te sluiten of anderszins onverwacht afgesloten.

Iemand hier heeft zijn / haar onderzoek goed wordt gedaan.

– Opera menuknop> Instellingen> Voorkeuren …> Algemeen

Of als u liever de traditionele menu-systeem (dat wil zeggen, als je de menubalk ingeschakeld); – Extra> Voorkeuren …> Algemeen

Daar, waar het zegt Startup, overstappen op “Show startup dialoog” uit het drop-down menu.

Klik op OK en klaar is kees.

@SatoMew – True, en dat is sneller ook – het is tenminste, voor mij.

^^ Of Ctrl-F12. Of Alt-P.

Is het mogelijk om te starten zonder het dialoogvenster, maar maakt u een snelkoppeling naar de opera te openen met de dialoog?

Tussen 1993 en 2009, de wetshandhavingsinstanties in Europa geloofden dat ze te maken hadden met een verfijnde vrouwelijke seriemoordenaar, omdat haar DNA was gevonden op diverse plaatsen delict in heel Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland, het was echter bepaald dat het DNA van de ” Phantom van Heilbronn “was eigenlijk tegen verontreiniging op de (wattenstaafjes) fabriek van productie.