hoe icloud synchroniseren van foto’s in OS X foto’s uitschakelen

Apple heeft eindelijk de wikkels genomen uit haar iPhoto opvolger: Foto’s. Het is geweldig tot nu toe, maar we zijn niet zeker dat iedereen gaat enthousiast over de iCloud-integratie te zijn. Hier is hoe om aanpassingen te maken om foto’s ‘iCloud functies, of zet ze helemaal uit.

Foto’s is een lange tijd komen geweest. Ontwikkeling op iPhoto, die vroeger Apple’s go-to fotobewerking en bibliotheek app van keuze sinds 2002, stopte in 2014. Om eerlijk te zijn, iPhoto had lang in tand gegroeid en was dringend behoefte aan een ander soort refresh maar te stoppen ontwikkeling betekende dat Apple had een opmerkelijke foto’s app kloof tussen het besturingssysteem en de vele miljoenen iOS-apparaten die er zijn.

Nooit bang, echter, Foto’s, die niet toevallig dezelfde naam en het pictogram deelt met zijn iOS tegenhangers, sluit die kloof in Apple’s OS X fotobibliotheek / editing / delen repertoire.

Foto’s is bedoeld om te synchroniseren op al uw apparaten, wat betekent dat als je een iPad of iPhone, zult u in staat om een ​​foto te maken op een van deze, en het zal automatisch verschijnen in uw Mac foto’s bibliotheek, en vice versa.

Dat gezegd hebbende, als je alleen een Mac te gebruiken en niet de eigenaar van een iOS-apparaat, of je hebt dingen op je Mac die je niet wilt delen naar iCloud, dan heb je waarschijnlijk wil je het uit te zetten, of veranderingen aan te brengen Foto’s ‘iCloud opties.

Er zijn twee manieren om uit te schakelen of op zijn minst te verminderen Foto’s delen iCloud. Open eerst de “System Preferences” en klik op het icoontje “iCloud”.

De iCloud opties kunt u een aantal functies die zijn aangesloten in en synchroniseren met uw iCloud-account uit te schakelen. Om iCloud uitschakelen synchroniseren regelrechte, vinkt u het vakje naast ‘Foto’s’. ”

Of klik op de “Options …” knop voor fijnere controle over iCloud Foto’s synchroniseren.

Hier zien we uw keuzes. U kunt het automatisch uploaden en opslag te zetten, zet uw Fotostream (in het geval u een apparaat zonder iCloud Photo Library), en u kunt iCloud foto’s delen en uit te schakelen, zodat u niet uw fotoalbums delen met andere mensen.

Je moet te veel moeite niet uit uitzoeken dit spul en Apple doet uitleggen elke optie vrij goed. We vermoeden dat een flink aantal gebruikers zal het maken van een alles-of-niets-affaire (aan / uit).

U kunt ook toegang krijgen tot deze opties van de werkelijke foto’s app (in de Voorkeuren, “Command +”), met een extra optie die eigenlijk gaat van belang zijn om een ​​veel Mac-gebruikers met een overvolle harde schijven.

Onder de optie ‘iCloud Photo Library “, kunt u bepalen hoe items worden opgeslagen op uw Mac. Als u wilt originele foto’s en video’s op je Mac (volledige resolutie) op te slaan, die u wilt selecteren “Download Originals deze Mac.”

Als u wilt “Optimize Mac-opslag,” uw volledige resolutie items worden opgeslagen in iCloud, terwijl de originelen alleen worden opgeslagen op uw Mac op voorwaarde dat u voldoende schijfruimte.

Dat is alles wat er is om te begrijpen hoe foto’s aandelen en synchroniseert foto’s en video’s naar iCloud, en dat betekent dat u uw foto’s bewaren op je Mac en deel ze via andere middelen als iCloud uw fantasie niet toeslaan.

Hoewel het uitschakelen van natuurlijk vermindert het gemak van het hebben van uw foto’s bibliotheek synchroniseren op al je apparaten, als je alleen bent met behulp van een Mac-laptop of desktop, dan kunt u niet de noodzaak van het hebben van alles opgeslagen op iCloud te zien (of misschien wilt u een back-up naar een andere cloud storage provider). In ieder geval, als je op een dag toe te voegen een iPhone of iPad aan de mix, dan kunt u altijd terecht iCloud synchroniseren weer aan.

We hopen dat dit artikel is nuttig voor iedereen die aan de slag met foto’s op OS X. Als u nog vragen of opmerkingen die u wilt delen met ons, neem de tijd om uw feedback te verlaten in ons discussieforum.

Harry Potter’s uil, Hedwig, deelt een duidelijk uncoincidental naamgenoot met Saint Hedwig van Silezië: de patroonheilige van weeskinderen.