hoe gaming prestaties met Intel HD grafische chips te verbeteren

geïntegreerde grafische Intel’s zijn verbeterd door sprongen en grenzen in de afgelopen jaren, maar ze zijn nog steeds niet zo snel als gewijd NVIDIA of AMD grafische hardware. Hier is hoe om wat meer gaming prestaties squeeze out van uw Intel HD Graphics.

Onboard graphics zoals Intel HD Graphics zijn niet ontworpen voor high-end gaming, dus verwacht te draaien ze instellingen weg naar beneden als je wilt proberen het spelen van moderne games. Maar een verrassend groot aantal van de games zijn speelbaar, zelfs als u een laag-aangedreven laptop met Intel HD Graphics ingebouwd.

Net als NVIDIA en AMD, Intel brengt regelmatig grafische driver updates. Grafische driver updates zijn cruciaal voor gaming. Ze bevatten vaak belangrijke optimalisaties die de prestaties in onlangs vrijgegeven spelen drastisch verbeteren. Om ervoor te zorgen krijg je de beste gaming prestaties, moet u met behulp van de nieuwste grafische drivers.

Windows 10 moet automatisch bijwerken van uw chauffeurs, maar het kan niet uw Intel grafische drivers vaak genoeg te werken. Windows is conservatief over het bijwerken van de grafische stuurprogramma’s, omdat alleen PC-gamers echt het nieuwste grafische stuurprogramma’s wanneer ze vrijgelaten nodig hebben.

Download Intel’s Driver Update Utility en voer het uit te vinden als er nieuwe grafische stuurprogramma’s beschikbaar direct van Intel. Installeer een grafische driver update het vindt.

Als uw computer met behulp van de grafische stuurprogramma’s van de fabrikant (zoals Dell of HP) aangepast, Intel’s tool zal hen niet automatisch bijgewerkt en zal u hiervan op de hoogte. Je zult in plaats daarvan moet je de nieuwste grafische driver updates direct vanaf de website van fabrikant van uw computer te krijgen. Kijk voor de download pagina biedt drivers voor uw specifieke pc.

U kunt Intel’s grafische bedieningspaneel gebruiken om uw afbeeldingen te optimaliseren voor prestaties in plaats van de beeldkwaliteit en de levensduur van de batterij. Om het te starten met de rechtermuisknop op het Windows-bureaublad en kies “Graphics Properties.” U kunt ook de “Intel HD Graphics Control Panel” tool van uw menu Start.

Klik op de “3D” icoon wanneer het Configuratiescherm wordt weergegeven voor toegang tot 3D-grafische instellingen.

Om de meest mogelijke prestaties squeeze out van uw hardware, hier zijn de opties voor de beste prestaties

Het is mogelijk dat sommige grafische hardware verschillende opties hier zou kunnen hebben, of dat toekomstige bestuurders de opties zou kunnen veranderen. Klik gewoon op het vraagteken op het recht van een instelling om een ​​beschrijving van wat een instelling doet als je meer informatie nodig.

Je moet ook op het pictogram “Power” op het hoofdscherm van de Intel HD Graphics Control Panel. Dit zal u toelaten om energiebesparende instellingen te beheren. Standaard Intel configureert de hardware om wat energie te besparen, en je kunt wat meer prestaties te persen uit het door het gebruik van de maximale prestatie-instellingen.

Er zijn aparte instellingen voor Plugged in en op de batterij, zodat u om energie te besparen bij het unplugged en hogere-prestatie-instellingen gebruiken als u bent aangesloten op een stopcontact.

Voor de Plugged In instelling, selecteert u “Maximale prestaties” voor maximale gameprestaties ten koste van wat extra macht te gebruiken.

Als je wilt om spelletjes te spelen met de beste prestaties wanneer u uitvoert op batterijen werkt, selecteert u de categorie Batterij en de instellingen daar te veranderen, ook. Selecteer de “Maximale prestaties” grafische kracht plan en set Extended Battery Life for Gaming op “Disable.” Dit zal u maximale prestaties te geven wanneer je unplugged bent, ten koste van een aantal levensduur van de batterij.

Dedicated grafische kaarten beschikken over een eigen video-RAM (VRAM) op de kaart zelf. Dit geheugen is gewijd aan texturen en andere grafische-processing functies.

Onboard graphics niet voorzien van een aparte RAM. In plaats daarvan, de chip gewoon “reserves” een deel van het RAM-geheugen op het moederbord en behandelt het als video RAM.

Er is een trade-off hier. Hoe meer RAM u toewijzen aan uw onboard graphics, hoe meer VRAM heeft. Echter, hoe meer RAM u toewijzen aan uw onboard grafische, hoe minder geheugen u voor algemeen gebruik. Dat is de reden waarom je soms kunt aanpassen precies hoeveel RAM die u wilt toewijzen aan de videokaart in het BIOS of UEFI firmware van uw computer.

Dit is iets om te tweaken, maar het is moeilijk om te zeggen of het zou helpen. U kunt proberen deze optie te veranderen en te zien wat er gebeurt. Als uw Intel graphics is uitgehongerd voor RAM, toewijzing van meer RAM-geheugen van uw systeem om deze dingen te kunnen versnellen. Als uw Intel graphics heeft meer dan genoeg geheugen voor het spel dat je wilt spelen, maar uw computer wordt uitgevoerd buiten de normale RAM-geheugen, toewijzing van meer RAM-geheugen aan VRAM zal slechts langzaam dingen naar beneden.

Om deze instelling te vinden, start u de computer en druk op de juiste toets om de BIOS of UEFI firmware instellingen scherm, terwijl het laarzen in te voeren. Dit is vaak de F1, F2, Verwijderen, F10 of F12. Raadpleeg de handleiding van uw computer voor meer informatie, of gewoon uitvoeren van een zoekopdracht op het web voor het model naam en het nummer van uw pc evenals “in te voeren BIOS.”

In het scherm BIOS of UEFI-instellingen, zoek de geïntegreerde grafische opties en op zoek naar een optie die de hoeveelheid geheugen op de geïntegreerde grafische hardware toegewezen regelt. Het kan worden begraven onder “Geavanceerd”, “Chipset Configuration”, of een andere dergelijke menu. Merk op dat niet elke computer heeft deze mogelijkheid in de BIOS-velen niet. Je kan wel of niet in staat zijn om dit te veranderen.

NVIDIA en AMD bieden one-click grafische instellingen optimalisatie tools die u kunt gebruiken om snel aan te passen grafische instellingen van een game om je hardware te passen. Intel biedt geen dergelijke tool, dus je zult moeten om het spel aan te passen met de hand.

Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke manier om games uit te voeren beter. In elk spel, op zoek naar de grafische prestaties opties en schermresolutie instelling en laat ze tot het spel goed presteert. Sommige games kan een “Autodetect” optie die kunnen helpen, en je kunt altijd gewoon proberen met behulp van de “Low” of zelfs “Medium” graphics presets in plaats van het aanpassen van opties afzonderlijk.

Als een spel niet goed presteren op de minimale instellingen, er is niet veel dat je kunt doen afgezien van het krijgen van meer krachtige hardware.

Uiteindelijk is er niets wat je kunt doen dat Intel HD Graphics concurrerend met een high-end NVIDIA of AMD grafische kaart zal maken. Moderne high-end games misschien niet eens officieel ondersteunen Intel HD graphics. Maar Intel graphics zijn nu verrassend staat, vooral voor oudere spellen en minder veeleisende nieuwe games.

Ja, BIOS-instellingen zijn belangrijk, dit artikel over intel nuc is ook interessant, maar de impact van de BIOS-instellingen laat zien: http://www.legitreviews.com/how-to-get-more-graphics-performance-from-the- intel-nuc_136218

Maar gebruik dual-channel en een goed geheugen frequentie is ook belangrijk, zie hier: http://www.legitreviews.com/intel-nuc-nuc5i5ryk-running-hyperx-impact-1600mhz-1866mhz-memory-review_158837/2

gewoon Ik kan upgraden Ik heb een Dell Inspiron 5520 heeft het twee grafische kaart van Intel en AMD en de bestuurder dell biedt voor Windows 7 behoort tot 2012.I kan zeker gebruik maken van de nieuwste stuurprogramma’s van Intel en AMD, maar dan zakt mijn levensduur van de batterij van 2 uur tot 45 mins.This is ook de belangrijkste reden waarom i cant spelen nieuwste games en upgrade naar windows 10 (officieel niet door Dell getest) het moment dat ik installeer de grafische stuurprogramma van MS of de fabrikant van de kaart de prestaties van de batterij is nog erger

De enige reall antwoord is ofwel speel oudere spellen / wacht een paar jaar of genoegen nemen met lage kwaliteit en prestaties. Geen actuele iGPU zal komen dicht bij het behoud van 60 fps bij 1920×1080 en helemaal klaar om te hoog.

Het hangt van het spel. Net als Who’s Your Daddy. Nogal wat mensen kunnen gemakkelijk 60 bij hoog.

De huidige vlag VS werd ontworpen door een 17-jarige middelbare scholier in het kader van een klasse project, kreeg hij een B- op het ontwerp, dat later werd veranderd in een A wanneer het ontwerp werd gekozen als de officiële nieuwe vlag.