hoe fonts insluiten in een Microsoft Word-document

Wanneer u iemand een kopie van uw document of presentatie e-mail en ze hebben niet een lettertype geïnstalleerd, het lettertype keert terug naar de standaardinstelling. Dit kan verpesten de hele lay-out, en kan worden vastgesteld door het inbedden van fonts in uw documenten.

Gewoon omdat je geweldig lettertypen die niemand anders heeft betekent niet dat je moet stoppen met het gebruik ervan, in plaats daarvan kunt u gemakkelijk de lettertypen in uw documenten insluiten, dus ga je gang en klik op de bestanden en kies Opties in het menu.

Wanneer de opties open schakelaar naar de sectie Opslaan.

Controleer de embed fonts in de optie bestand.

Omdat het lettertype is nu onderdeel van het document de gebruiker in staat zal zijn om uw documenten correct te beoordelen of ze hebben het lettertype is geïnstalleerd. Je kan er ook voor kiezen om alleen de tekens die in uw document om de bestandsgrootte te verminderen insluiten.

Als het document moet worden uitgegeven door de receipient, zorg ervoor dat je niet de “insluiten alleen de tekens die in het document” vakje.

By the way, weet ik aan ontvanger spellen.

Vraag: doet dit ingesloten lettertype functie overgang naar e-mails, ook? Ik heb een fantastische lettertype collectie, maar wanneer ik wil e-mail iemand een Snazy zoek lettertype van hun naam of wat dan ook, ik moet het lettertype seerde tekst in een jpg die niet verloren zal gaan bevriezen;. Als dit embed functie werkt en is in Word en Outlook (mijn e-mailprogramma) maakt gebruik van Word dan kan ik verwachten om de embed-functie transfer naar e-mails, ook? Dat zou toooo geweldig zijn. Ik hoop dat je ‘ja’ zeggen.

Betekent dit lettertype instelling werken alleen op een per document basis, of is dit een geval van, een keer werd de standaard in alle documenten? Btw, ik zou het lettertype embed-functie in een e-mail te testen. Maar het verzenden van een voor mezelf zou nog steeds toegang tot de lettertypen die ik heb op mijn computer. Dat is waarom ik dacht te vragen.

Ik gebruik Word 2003. Ik vond waar ik het lettertype kan insluiten, maar ik geloof dat ik heb om het te doen op een per document basis.

Ik had een eenvoudig document, 24 KB in grootte, allemaal in Arial. Toen ik me omdraaide op het insluiten lettertypen controle, en ook gecontroleerd “niet insluiten gemeenschappelijk stelsel fonts” het bestand ging naar 17 KB.

Toen ik een deel van het document op een ander lettertype, Ambulance Shotgun, (ik koos dat één vanwege de onduidelijkheid van het) en opgeslagen, het bestand ging naar 88 KB. Ook, leek het niet uit te maken welk deel van het document dat ik veranderd naar dat lettertype, 2 regels of 6 regels, de bestandsgrootte verbleven 88 KB. Toen ik nog een paar lijnen op een ander lettertype, de bestandsgrootte ging zelfs nog hoger.

Mijn conclusie, dit is een geweldige tip, ik denk niet dat je zou willen gebruiken op alles. Bedankt.

@Ms Max ik ​​heb geen idee of dit zal werken met Outlook, ik niet gebruik het zelf, dus ik echt zou kennen.

Bedankt voor het geven van meer informatie over het hoe insluiten lettertypen in een Microsoft Word-document

Ik heb Microsoft Office 2011 voor de Mac (ook 2008) en wilde weten of het gebruik van OpenType-lettertypen de bestandsgrootte van Word-documenten verhoogt? Maakt niet uit wat ik ook probeer, met inbegrip van de twee beelden opslaan van zo transparant gif en pnp en het verminderen van de bestandsgrootte, kan ik het niet onder 324k. Ook kan ik niet vinden ergens om de fonts insluiten, als dat een verschil maakt. Bedankt voor alle hulp op dit punt.

Ik bedoelde png. Duh.

Hoe ga je fonts met MS Office 2011 Mac insluiten?

Het maakt niet uit waar je bent in de staat Michigan, je bent nooit ver van een meer, elke locatie in de staat is binnen 85 mijl van een van de Grote Meren en binnen zes mijl van een van de 11.000 kleinere meren.