hoe een apparaat toe te voegen aan uw homekit Smarthome met de iHome ISP5

Wat doe je als je wilt om een ​​apparaat toe te voegen aan uw HomeKit smart home, maar het apparaat biedt geen ondersteuning HomeKit? U stelt een tussenpersoon met de iHome ISP5, een goedkope-HomeKit enabled smart stopcontact.

HomeKit is Apple’s Smarthome platform, en als je wilt om al uw toestellen en apparaten met de majesteit van uw stem door Siri te controleren, moet u ze allemaal toe te voegen aan uw HomeKit huis. Als u nieuwere HomeKit vriendelijke dingen, zoals de tweede generatie Philips Hue hub, dan ben je klaar.

Maar hoe zit het met items die zijn niet compatibel HomeKit? Wat als u wilt een eenvoudige box ventilator in het venster, een tafellamp, een oude koffiepot, of een aantal van de vele, vele, elektrische apparaten bedienen we allemaal een eigen, die niet slim zijn om het even wat, laat staan ​​HomeKit compatibel? Wat als u een oudere Smarthome apparaat dat niet compatibel is HomeKit maar u wilt gebruiken bij uw HomeKit systeem?

Er is een gemakkelijke oplossing voor deze situatie: een HomeKit compatibele smart stopcontact. In plaats van vervanging van de elektrische apparaat met een HomeKit compatibel is, kunt u gewoon plaatst een slimme plug in tussen het stopcontact en de stekker van het apparaat op te treden als een HomeKit tussenpersoon. Met andere woorden: het laat je bijna elk toestel onder controle te krijgen in uw huis met behulp van Siri.

Deze oplossing heeft men meteen duidelijk tekort: het is binary. Terwijl een apparaat ontworpen om een ​​Smarthome product, zoals een netwerk muziekspeler, kan een overvloed aan instellingen en configuratie-opties die beschikbaar zijn om het te hebben, het enige wat een slimme uitlaat kan doen is de controle van de stroom van elektriciteit naar het apparaat. In dat opzicht zou het een radio aan en uit zetten, maar het kan zeker niet het station wijzigen of schakelen tussen de radio en de CD-ingangen.

Dat betekent niet dat we moeten de smart uitlaat noemen stom, echter, aangezien ondanks de beperking van eenvoudig omdraaien apparaten aan en uit, slimme verkooppunten bieden tal van extra functionaliteit. U kunt het apparaat besturen met je stem, set triggers op basis van tijd van de dag, en de integratie van het apparaat in home control scènes.

Klinkt als de oplossing voor uw Smarthome dilemma? Laten we eens kijken naar wat je nodig hebt en hoe het op te zetten.

HomeKit nog relatief nieuw is, en er zijn slechts een handvol-HomeKit enabled de afzetmarkten. Eerder dan om u uit te vinden in de opkomende markten en de poging om een ​​spoedige aanneming valkuilen te vermijden, zullen we sturen u met de rechtermuisknop op de enkel model raden we boven alle anderen: de iHome ISP5.

Het is de meest economische HomeKit slimme plug op de markt andere verkooppunten kost $ 40-80, maar de iHome model is $ 34, en vaak te koop voor minder. Niet alleen ondersteunt HomeKit, maar het kan ook communiceren via het iHome, dat twee grote voordelen heeft.

In de eerste plaats betekent dit dat Android-gebruikers in uw huis kan ook de iHome plug via het iHome Android-app te controleren. Ten tweede, het betekent dat je niet beschikt over een Apple TV (voor toegang op afstand HomeKit) nodig om de stekker te controleren wanneer u niet thuis bent (als je een signaal via het iHome app kan naar toe te sturen). Naast dat alles, het is ook geschikt voor maximaal een 1800W elektrische belasting, zodat je het kunt gebruiken om alles van een low-watt lamp voor high-watt-apparaat, zoals een kachel of een raam AC unit.

Ten slotte is de iHome ISP5 ondersteunt ook integratie met de Amazon Echo, de knipoog hub, en de Nest thermostaat. In tegenstelling tot veel Smarthome producten die alleen werken met één platform, zelfs als u HomeKit volledig te laten vallen en het opzetten van een totaal ander Smarthome systeem, kunt u de iHome plug te brengen met u mee.

Het instellen van de iHome ISP5 is echt eenvoudig, zolang je in gedachten houden dat je in wezen het opzetten van het tweemaal (eenmaal voor de iHome systeem en eenmaal voor het HomeKit systeem). Als u niet dat in gedachten houden, kan het setup-proces een beetje verwarrend, omdat het voelt alsof je alles herhalen.

Steek de ISP5 in een stopcontact en druk vervolgens op en houd de knop (op de kleine vleugel-like-kern die omhoog steekt vanaf de rechterbovenhoek van het apparaat) gedurende 12 seconden tot het lampje knippert groen en rood. Hiermee wordt het apparaat naar de fabrieksinstellingen en zorgt ervoor dat er geen slepende configuratie van de kwaliteit van het testen in de fabriek. Nadat in deze aan te sluiten en te resetten, download de gratis iHome Controle app uit de App Store en start het.

U wordt gevraagd om een ​​account aan te maken iHome.

Als je alleen wilt toegang tot uw iHome outlet vanuit uw huis, of je hebt de nieuwe Apple TV met HomeKit ondersteuning die het mogelijk maakt voor toegang op afstand, kunt u deze stap overslaan. We zouden toch aanraden het aanmelden voor een account, echter, omdat het back-up toegang tot de stekker los van HomeKit en maakt het mogelijk voor niet-iOS-gebruikers in uw huis om de stekker te controleren.

Of u zich aanmeldt of overslaan van de stap, zal de applicatie u vragen om uw stekker opnieuw in te stellen. Joke is op hen, zijn we een stap vooruit! Klik op “Next” en negeer de vraag om het apparaat te resetten. De app zal beginnen met het zoeken naar apparaten. Maak je geen zorgen als het lijkt niets-tijdens het zoekproces te doen is er geen indicator en het zegt dat er geen apparaten worden gevonden, maar toen, opeens, zal uw apparaat verschijnen. Geef het minstens 30-60 seconden.

Selecteer het gevonden apparaat en klik op “Doorgaan”.

Vervolgens wordt u gevraagd aan te sluiten op uw Wi-Fi-netwerk. Selecteer het Wi-Fi-netwerk dat u wilt gebruiken als uw iOS-apparaat is aangemeld bij het netwerk voordat het automatisch zal zorgen voor de inloggegevens, ze anders invullen.

Eenmaal verbonden met het Wi-Fi-netwerk, wordt u gevraagd om de HomeKit accessoire code voor het apparaat te scannen. Het accessoire code bevindt zich op zowel de stekker en het deksel van het product handleiding (hieronder te zien).

Zodra het apparaat is aangesloten op uw HomeKit systeem wordt u gevraagd om het te noemen. Kies een naam die weergeeft wat de plug controles deze naam zal zijn hoe Siri identificeert het apparaat. Bijvoorbeeld als je zou gaan om de stekker te gebruiken om een ​​disco licht te controleren, zou je het wilt noemen “Partij Light” of “Disco Ball” en niet “Living Room Plug”.

Na het benoemen van het toestel wordt u gevraagd om het toe te wijzen aan een kamer. Nogmaals, gebruik namen die natuurlijk geluid wanneer gesproken als wat je de ruimte zal deel uitmaken van het identificatieproces Siri gebruikt om het te vinden geworden noemen.

Ten slotte zal de iHome app u vragen om het type toestel dat is voorzien van een lichte, een ventilator, of “andere” voor een ander elektrisch apparaat te identificeren. Deze stap is niet bijzonder kritisch, maar het helpt te verbeteren hoe Siri begrijpt uw ​​wensen. Als, bijvoorbeeld, Siri weet dat de plug bestuurt een lamp in uw slaapkamer, dan zal zij reageren op het commando “zet de slaapkamer lichten uit”.

Na die laatste stap, zult u uw plug te zien in de lijst met apparaten, zoals zo.

Test de stekker door het pictogram aan de stekker te tikken. Zelfs als je niets aangesloten, zal de kleine H indicator licht in de hoek van de plug knippert op en je krijgt hier een weinig klikgeluid als de interne schakelaar activeert.

Zoals we zojuist aangetoond, kunt u de stekker te controleren door het openen van de iHome apparaat en tikken op de toegang tot de stroom aan en uit te schakelen. U kunt ook fysiek draai de stekker in- en uitschakelen door te drukken op de knop op de plug (dezelfde die je gebruikt om het te resetten). Maar laten we hier echt: je wilt het futuristische ervaring waar u uw huis bedienen met uw stem of automatiseren.

Om de stekker besturen met je stem, kunt u oproepen Siri en de afgifte van een commando als “Siri, zet de lichten aan ‘(als je Siri vertelde de stekker was voor een lamp) of” Zet de slaapkamer op “, of door het aanpakken van het apparaat door naam als “Siri, draait de film lamp op” als de stekker is aangesloten op een in het oog te besparen vooringenomenheid licht achter je mooie HDTV.

Naast het beheersen van de plug via voice, kunt u echter de stekker integreren in uw HomeKit scènes, groeperingen, en ga zo maar door. De iHome app biedt wel de mogelijkheid om de groep van de plug, maken scènes, en het opzetten van eenvoudige timer gebaseerde triggers, maar er is een grote tekortkoming: het werkt alleen met andere iHome apparaten. Terwijl dat fijn zou zijn als je wil gewoon de stekker te stellen om een ​​lamp aan te zetten ‘s nachts, terwijl u op vakantie bent, of iets dergelijks, is het niet helpen bij de integratie van de plug soepel in uw grotere HomeKit systeem.

Gelukkig maar, het setup-proces dat we in de vorige paragraaf werden uitgevoerd, hebben de stekker een naam en een kamer op basis van id die aan de overkant van de HomeKit systeem wordt herkend. Je weet wat dat betekent? Het betekent elke toepassing die de HomeKit systeem kunt tikken in uw stekker kan controleren.

We hebben u laten zien hoe de verschillende HomeKit producten in kamers, zones en scènes te combineren met de uitstekende Thuis app, en bij het openen van de app direct na het opzetten van de iHome stekker, de stekker er was en te lezen op te nemen in welke scènes of triggers we wilden creëren.

Dit is veel flexibeler dan het gebruik van de iHome app, want het betekent dat de iHome plug kan bestaan ​​langs de kant van de andere HomeKit apparaten (en zonder het gedoe van het gebruik van twee afzonderlijke apps om alles te configureren).

Met zeer weinig kosten en een paar minuten het configureren van alles, kunt u eenvoudig elke stom apparaat of het apparaat aan een slimme HomeKit ingeschakeld één.

Hippopotomonstrosesquipedaliophobia is veeleer ironisch genoeg, de officiële term voor een persoon die is doodsbang voor lange woorden.