hoe DreamScene geanimeerde desktops terug in Windows 7 te krijgen

Windows DreamScene was een leuke functie in Windows Vista, waardoor je video’s als wallpapers zetten, maar helaas werd het vervangen door een slideshow-functie in Windows 7. Hier is hoe het terug te krijgen.

Bijvoorbeeld, kon u een live aquarium gezet op je desktop, zoals de afbeelding hierboven. Gelukkig maar, we weten gewoon een manier om het terug naar Windows 7. Geen statische vastklampen voor je desktop te brengen, nu je wallpaper hoeft niet om gewoon stil te staan, en het kan geanimeerde en dansen rond.

We zullen een tool genaamd “Windows 7 DreamScene Activator” te gebruiken, de download link is te vinden op de bodem van het artikel. Na het downloaden van het bestand, pak het ergens. Na het uitpakken met de rechtermuisknop op Windows 7 DreamScene Activator en kies “Als administrator uitvoeren”.

Het programma vereist geen installatie nodig, dus het onmiddellijk zal beginnen. interface van het programma heeft geen uitleggen nodig hebt, je gewoon op de “Enable DreamScene” knop en alles is prima.

Nu DreamScene is ingeschakeld en klaar. Om DreamScene gewoon gebruik maken van de rechtermuisknop op een video-bestand en kies “Instellen als achtergrond”.

Zorg er wel voor dat het videobestand is.mpg or.wmv omdat het programma ondersteunt alleen die 2 bestandsformaten. U kunt elke video die je hebt op je computer of u kunt meer downloaden van het internet. Link naar de DreamScene video website aan de onderzijde van het voorwerp.

Let op: Als de pictogrammen lettertype kleur ziet wazig, verander de achtergrond om effen zwart van personalisatie gebruik dan de DreamScene video die u wilt weer.

Download DreamScene Activator [via TheWindowsClub]

Download meer DreamScenes [via DreamScenes]

@Omar: HTG heeft geschreven 1 of 2 artikelen over hoe om te DreamScene op Windows 7 activeren, maar kunt u ons vertellen over een software die alle formaten ondersteunt?

@ Ali – Probeer de extensie van het bestand. Bijvoorbeeld, als het was.avi veranderen to.wmv. Het kan werken, maar ik ben niet zeker. Als het werkt laat het me weten.

in de vorige keer few.dream (niet WMV) bestanden niet speelt (zie MasterBaron auteur in wincustomize.com) stardock relised laatste versie van DeskScapes maar het proces (((oude versie (geen trial) is goed werken in Windows 7 x64, maar de laatste keer niet open veel of.dream … Dreamscene enabler geven u alleen wmv spelen in desktop, maar echte droom bestanden OpenGL libraries in en kan de CPU offload en gebruik je GPU resource …

Net struikelde over uw artikel. Een paar maanden geleden heb ik een video op gizmodo.com dat vond ik erg interessant gezien. Dus zoals ik vond uw artikel hier Ik was nieuwsgierig en zocht naar de video die werd wervelende rond in mijn hoofd;. Downloadde ik de DreamScene Activator, de Video van Vimeo (http://vimeo.com/14173983) gedownload en omgezet aan a.wmv-file. Alles werkt zeer goed, maar als je hier http://www.flickr.com/photos/61447384@N07/5594934574/ kunt zien dat de letters van de iconen zijn niet op hun plaats / onzichtbaar. Ik probeerde het, maar zonder succes op te lossen.

Iedereen met een oplossing voor?

@Ali: U kunt het bestand met behulp van een gemeenschappelijke video converter (Format Factory, bijvoorbeeld); WMV is het meest voorkeur DreamScene ….

Enige probleem is dat deze gebruik maakt van aanzienlijke middelen. Op mijn Core 2 Duo Dell laptop, CPU-gebruik stijgt met 20%, terwijl de DreamScene wordt uitgevoerd.

En GPU gebruik stijgt met 35%! Ouch!

Werkt niet. Wanneer de rechtermuisknop op video, “Instellen als bureaublad achtergrond” is niet in het drop-down

@omar U zei dat de aanvraag bewerkt het register voor u. Ik krijg een foutmelding wanneer ik probeer om het programma uit te voeren, zodat je weet wat de registersleutel is en wat ik kan veranderen om om het handmatig te doen? Als dat zo is, zou dat een grote hulp zijn.

Laat maar. Het werkt nu, maar wat is de registersleutel voor deze als iemand weet?

ATI x800 op 64bit Win7 – uitschakelen tweede monitor als DreamScene klaagt over niet genoeg texturen …. Anders X800 werkt geweldig …

@theprancingboar – probeer het wijzigen van uw bureaublad achtergrond van stevige zwarte voordat u de DreamScene in te schakelen. Dat moet het pictogram bijschrift kleuren op te lossen.

Follow-up vraag aan de groep: merkte ik dat mijn DreamScene video willekeurig stopt met spelen. Als ik merk, ik moet gewoon met de rechtermuisknop op en kies Play DreamScene te laten hervatten. Iedereen weet wat de oorzaak is om te stoppen in de eerste plaats?

Het is teleurstellend dat je niet te noemen dat dit werkt alleen als AERO is ingeschakeld. Ik ben blij dat ik een herstelpunt voordat ik de wijzigingen aan mijn computer gedownload. Ik hoop dat systeem te herstellen verwijdert alle inzendingen.

Als er lezers (anders dan ikzelf) gebruiken klassieke interface ervan bewust dat dit niet zal werken.

Heeft iemand vond een permanente oplossing voor het pictogram labels krijgen messed up op het bureaublad .. als je het overschakelen van een afbeelding terug naar de DreamScene, dan maakt het, maar ik haat opnieuw te hoeven configureren telkens als ik opnieuw op te starten.

geen fix ooit werd uitgebracht, ist unfixeble ik tnink 🙂

Dit is niet een echte oplossing als de Vista-versie van DreamScene maakt pictogram op het bureaublad etiketten transparant en het crasht Explorer eens in de zoveel tijd waardoor het zeer onstabiel. DreamScene is verdwenen: (en er is geen manier om het terug te krijgen werkend bug-vrij.

OR … net D / l VLC Media Player en kijk naar elk formaat (avi, wmv, mpg … etc) als je achtergrond … stel gewoon “Enable Wallpaper Mode” onder Voorkeur / Video …

Verander je bureaublad achtergrond zwart of wit aan de tegengestelde pictogram lettertype kleur in te stellen. Dan stel je je DreamScene en het pictogram kleur zal blijven aan te passen ..

het werkt … maar neem de tijd en use.wmv bestanden … U kunt Windows Movie Maker gebruiken om het bestandstype wijzigen als u niet wilt om dingen te downloaden met spyware. bedankt.

De koninklijke troon van Denemarken is een houten stoel met bogen en een ingewikkelde luifel, met extravagante spiraal benen en spaken gemaakt van narwal slagtanden.