hoe de richting van de tekst te veranderen in Word 2013

Er kunnen momenten zijn wanneer u de richting van de tekst in Word te wijzigen. Dit is eenvoudig te doen met behulp van tekstvakken of vormen of met behulp van cellen in een tabel. Wij tonen u beide methoden voor het veranderen van de richting van de tekst.

Als u de richting van de tekst met behulp van een tekstvak of vorm te veranderen, plaatst u een tekstvak met het gereedschap Tekstvak in de tekst van het tabblad Invoegen of een vorm met behulp van de vormen gereedschap in de sectie Illustraties van het tabblad Invoegen. Voer tekst in het tekstvak of vorm. Zorg ervoor dat het tekstvak of vorm is geselecteerd en klik op het tabblad Opmaak onder Hulpmiddelen voor tekenen.

In de tekst van het tabblad Opmaak op Tekstrichting en selecteer een optie om de tekst te roteren. Symbolen naast de opties te laten zien hoe de tekst wordt weergegeven na het aanbrengen van elke optie.

De tekst wordt gedraaid en het tekstvak dienovereenkomstig hervormd.

U kunt ook kiezen voor Tekstrichting Opties in het Text Direction drop-down menu om tekst te roteren.

Selecteer een oriëntatie in het dialoogvenster Text Direction vak. Een preview verschijnt aan de rechterkant van het dialoogvenster. Klik op OK om uw keuze te accepteren.

U kunt ook de richting van de tekst te veranderen in een of meer tabelcellen. Om dit te doen, selecteert u de cellen waarvan u de tekst wilt richting te veranderen en klik op het tabblad Indeling onder Hulpmiddelen voor tabellen.

Klik Tekstrichting in de uitlijning van het tabblad Lay-out.

Elke keer dat u op Tekst sorteren, is een andere richting toegepast. Houd de knop totdat de gewenste richting wordt toegepast.

U kunt ook met de rechtermuisknop op de geselecteerde tekst in de tabel cellen en selecteer Tekstrichting uit het popup-menu om de tekst van richting te veranderen in een tabel.

In plaats van Geen Screenshot Availableing het artikel, waarom niet gewoon geen beeld bij allen te verstrekken?

Omdat het gebruik maakt waarschijnlijk een plugin voor wordpress? Heb ik gelijk? Hoewel, ja … een lege ruimte zou goed zijn.

Die techniek voor het veranderen van de tekst richting werkt ook in Word 2007 en Word 2010 (het is al een tijdje, maar ik denk dat Word 2003 kan het ook doen). Toen ik grote gebieden nodig met de tekst richting omgekeerd, gebruikte ik altijd Picture (Enhanced Metafile-bestanden). Die gaf me steeds meer opmaak controle en ik kon makkelijk bevat illustraties.

Ik gebruikte Picture (Enhanced Metafile-bestanden) bij het maken van chapbooks voor publicatie. Omdat zij aan één zijde van een enkel vel papier worden afgedrukt, dan gevouwen in boekvorm (historische formaat), de helft van de tekst moesten 180 ° van de andere helft. De volledige tekst van het document kan worden getypt, compleet met illustraties (historisch, houtsneden), met behulp van opmaak die niet was toegestaan ​​binnen tekstvakken, dan is elke helft konden worden gekopieerd en, met behulp van Plakken speciaal, geplakt in het slotdocument met Picture (Enhanced Metabestanden) en geroteerd om de juiste uitlijning (een op 90 ° en de andere bij 270 ° tekengewicht mismatch voorkomen). Ik zou dan zetten de Word doc in een PDF aan de opmaak te stabiliseren en te zorgen voor compatibiliteit voor het afdrukken bij het publiceren (op het moment dat ik was begonnen om dit te doen, mijn cliënt en vele drukkerijen werden niet met behulp van Word 2003 nog niet en kon niet lezen, laat staan ​​druk de Picture-bestanden).

Het is altijd ergens bestorming, de continentale Verenigde Staten ervaart een gemiddelde van 68.500 blikseminslag per dag.