hoe de oude gmail blik terug te krijgen

Gmail herontwerp is nu verplicht – de opt-out optie is verdwenen. Gebruik een third-party style sheet te krijgen van de oude Gmail terugkijken of tweak instellingen van Gmail om een ​​aantal van de wijzigingen ongedaan te maken.

Als je van de nieuwe look, dat is geweldig – maar als je dat niet doet, heb je een keuze. De opties hier zal helpen Gmail lijken meer op het webmail systeem dat u gewend bent.

“De terugkeer van het oude Gmail ‘is een onofficiële gebruiker stijl (custom style sheet), dat maakt Gmail uitzien als het origineel. Het is getest met zowel Google Chrome en Mozilla Firefox. Je kunt het krijgen van de UserStyles.org website.

Ten eerste, klik op de link “install Stylish” om de Stylish browser extensie te installeren.

Nadat het is geïnstalleerd, klikt u op de “Install met een stijlvol” knop om de style sheet te installeren. Als u deze knop niet ziet, drukt u op F5 om de pagina te vernieuwen.

De style sheet maakt Gmail kijken veel meer vertrouwd. Volg de stappen in de volgende sectie om de inbox op zoek naar meer compact.

Als u niet wilt dat een derde partij stylesheet die kan breken in de toekomst te installeren, Gmail heeft een paar instellingen die een aantal van de wijzigingen ongedaan te maken. Deze instellingen zal je volgen van computer-naar-computer, terwijl je moet de style sheet in elke web browser die u gebruikt te installeren.

Gmail nieuwe standaardweergave dichtheid is een onderbreking van het verleden, waaruit blijkt minder informatie in dezelfde hoeveelheid ruimte op het scherm. Om een ​​dichtere inbox terug te krijgen, schakelt u de Compact weergave dichtheid in het menu versnelling. De standaard is nu comfortabel.

De Compact lay-out geeft meer informatie op een kleiner gebied, net als het origineel Gmail ontwerp deed.

nieuwe werkbalk Gmail sloten de oude tekstlabels voor iconen. Indien u liever de oude tekstlabels rug, kunt u weer inschakelen hen en de pictogrammen te verbergen.

Om de tekstlabels terug te krijgen, klikt u op het menu versnelling op de rechterbovenhoek van het Gmail-pagina en klik op Instellingen. Zoek de sectie knop labels op de pagina-instellingen en selecteer de optie Text.

Klik op de knop Wijzigingen opslaan onder aan de pagina om de instelling op te slaan nadat u deze wijzigt.

Deze tweak is niet het herstel van de oude knop lay-out, maar het herstel van de oude tekst labels.

Veel mensen vinden dat de Hoge thema contrast lijkt meer vergelijkbaar met de originele look dan het licht thema, dat is de nieuwe standaard. Als u uw thema te veranderen, klikt u op het tandwielpictogram en selecteer de optie Thema’s.

Google biedt geen een origineel Gmail thema, maar het High Contrast thema kan uw beste keuze te zijn. Voel je vrij om een ​​ander thema dat u liever hier te selecteren. Sommige thema’s bevatten een hoge resolutie beelden.

De High Contrast thema herstelt een deel van het contrast verwijderd uit Gmail met het nieuwe thema, hoewel het beduidend donkerder.

Houd in gedachten dat derden de gebruiker scripts kan breken als Google Gmail werkt. Er is een goede kans dat je zult moeten bijgewerkte of alternatieve versies in de toekomst te installeren.

Ik denk dat ze heeft een goede baan op de gmail veranderingen. Ik wist niet eens merken toen het gebeurde;. Nu is het veranderen van G + aan de andere kant …

Kan iemand mij vertellen hoe je alle e-mails van een pagina door te selecteren enkele klik;? In oude versie van Google, hebben we een knop met de naam Alles selecteren, kunnen we alle e-mails te selecteren en alle tegelijk wilt verwijderen, nu het er niet is en we hebben om e-mails op te kiezen voor een. Haar irritant …

Ik probeerde het gebruik van Gmail een aantal jaren geleden voor mijn regelmatige correspondentie en nooit echt verzorgd, en nu dat ze het hebben veranderd ik nog steeds niet. Maar ik begon zo veel moeite met de e-mail ik gebruikt voor vele jaren dat ik eindelijk gestopt met het gebruik dat een paar maanden geleden. Nu heb ik drie verschillende e-mail accounts die ik gebruik voor specifieke dingen, en een van hen is gmail. Ik weet nog steeds niet gebruiken voor mijn gewone correspondentie, maar het heeft zijn doel.

Ik vergat te voegen: Uw tips zijn altijd interessant, en welkom. Als ik gmail voor meer dan ik dat ik misschien in de verleiding om uw suggestie te proberen, maar onder de gegeven omstandigheden het me geen goed zou doen. Toch bedankt. =)

Helaas werkt het niet met de klassieke Terminal theme.:(What ik niet zou geven om het terug te krijgen.

@Rakesh G, is er een klein vakje icoontje boven alle e-mails (en naast de refresh-knop in de nieuwe look). Klik op dat en het selecteert alle e-mails.

Als u een screenshot nodig, download het hier; http: //www.filehosting.org/file/details/338641/Capture.JPG

Ik denk dat de nieuwe gebruikersinterface ziet eruit als een Fisher Price speelgoed. Gmail zal worden omgedoopt tot Toddler Mail. Ik wil het zwart op wit thema terug en schroef van de baby kleuren en knoppen

Is het nieuwe ontwerp van GMail bieden een manier om de foto te identificeren van de sender..It elimineren verduistert belangrijk screen display voor individuele berichten

@ rroberto18

Ja, er is een manier om de foto-ID van de afzender te schakelen. Kijk eens rond in G + voorkeuren en je profiel ook. Ik weet niet waar ik vond het, maar ik had het nooit op om mee te beginnen. En ik uitgeschakeld CHAT. Klik met de rechtermuisknop de chat of zweven over Chat en zie je opties.

Maar ja, kunt u de foto’s uit te schakelen.

Bedankt voor de informatie-Ik gebruikte en mijn Gmail ziet er zo veel beter nu. Ik heb Gmail koppeling toegevoegd op mijn Quick-launch toolbar, die helpt me te herinneren om het vaker te controleren. Hoog contrast gemaakt mooi verschil ook.

@Citrus Rain

Ik persoonlijk hou van de nieuwe Gmail prima, ook.

@Rakesh G

Klik op de knop op de werkbalk – de ene aan de linkerkant. Het ziet eruit als een plein met een kleine pijl ernaast. Klik op “Alles selecteren” in het menu.

G + heeft het echt moeilijk om de foto’s die ik wil delen via e-mail te beheren uitnodigen

Net JavaScript uit te schakelen in uw browser, herladen gmail selecteer “Use klassieke html”. Schakel JavaScript weer aan als u dit wenst. Gedaan.

Hallo daar.

Bedankt voor het vermelden van mijn userstyle “De terugkeer van het oude Gmail”. Ik heb gemengde (overall OK) reviews op de userstyle ontvangen, zullen de mensen die niet willen om een ​​extensie te installeren niet leuk.

De stijl kan breken wanneer Google een aantal wijzigingen in de markup van Gmail presteert, maar ik probeer om de stijl te houden up-to-date en correct.

Cheers!

Op 31 oktober 2001, meer dan 300 jaar na de Salem Witch Trials, een resolutie verkondigen alle individuen (vrouwen en mannen) beschuldigd van hekserij onschuldig werd ondertekend door de gouverneur van Massachusetts, Jane Swift.