hoe de lokale schijven op externe computers sturen met behulp van remote desktop

Heb je ooit een bestand op een flash drive die je nodig had om te gebruiken op een computer die is gelegen in een ander gebouw of zelfs andere kant van de wereld had? U kunt dat doen door de stekker in uw lokale computer en vervolgens doorsturen van de rit door uw afstandsbediening sessie die machine. Hier is hoe het te doen.

Druk op de Windows-toets en R een vak Uitvoeren en typ mstsc omhoog te brengen naar de Remote Desktop Connection Dialog te starten, of u kunt gewoon zoeken naar Remote Desktop in het menu Start.

Klik op het pijltje naast de mogelijkheden om een ​​aantal van de meer geavanceerde opties te zien.

Zodra de interface is uitgebreid, over te schakelen naar het tabblad Lokale bronnen.

Klik nu op de knop meer, om een ​​meer uitgebreide lijst met dingen die je kunt doen toekomen aan de machine op afstand te zien.

Als je eenmaal hebt geklikt en breidde de drives, krijgt u een lijst van alle apparaten in je PC te zien, kunt u alles doorsturen van uw cd / dvd-station op een USB-schijf die u hebt aangesloten. Vink het vakje aan naast een van het station dat u wilt doorsturen.

Nu kunt u verbinding maken met de remote machine zoals je normaal zou doen.

Nu, als je open staat verkenner op de externe machine ziet u rijdt, zal het lijken alsof het in kaart is gebracht.

Bedankt!! deze truc is zeer nuttig voor mij, het zal me vele uren file transfer te slaan via FTP of Dropbox.

Dat is geweldig – Ik gebruik remote desktop voor leeftijden en nooit gemerkt dat het deze functionaliteit gehad!

Goede tip, hartelijk dank.

Regards; Ahmed

Kan ik doe dit voor een netwerkstation zonder dat er een pc aanzet ?, dank

Bedankt voor de tip;. Zal deze optie werk in Windows XP? Of is er een andere equivalent voor dit in XP?

Heeft een artikel over het gebruik van “Teamiewer Free” die hetzelfde -bijna kunt bereiken ??

Dit kan ook worden uitgeschakeld via het beleid voor extra veiligheid.

Bijvoorbeeld, op het werk, we hebben een boerderij van remote desktops – ga je naar één adres, de PC die u daadwerkelijk in te loggen op verschilt want het is load balanced. Maar het gebruik van het beleid, aandrijving, clipboard – alle delen van functies kunnen worden uitgeschakeld.

Natuurlijk, als je met behulp van uw eigen machines. Je bent waarschijnlijk niet van plan te willen doen.

dank u) leuke tip

Ik voelde raar probleem met HTG website van enige tijd. Ik ben op de GPRS-verbinding via tethering naar PC. De afbeeldingen laadt niet, tenzij die op het scherm. Betekent dat als ik ben op een andere tab of browser is geminimaliseerd screen shot beelden niet zien op pagina. Dit is vervelend voor langzame verbinding mensen.

Dat is een zeer nuttige tip … Bedankt voor de waardevolle tip …

Help alsjeblieft! Ik heb een Omega externe harde schijf op mijn computer, in principe gebruikt voor back-up. Mijn vrouw heeft een heleboel foto’s op haar laptop dat ze zou graag een back-up op het externe. Ik heb XP ze heeft Vista … .Zal dit werk? Of hoe kan ik dit doen? Ik wil gewoon de foto’s van haar laptop te kopiëren naar de externe – dat is alles. We hebben een netwerk hier in het huis, maar ik heb geen idee hoe het op te zetten, zodat ze alleen toegang hebben tot de externe schijf. Alle hulp zou zeer gewaardeerd worden. Dank je!! Nieuw bij HTG en echt het opgraven !!

Hey, kan iemand mij vertellen wat te typen, Computer:?;? User Name 😕

Hallo, Het is geweldig; met deze manier kunnen we plakken gegevens kunt kopiëren en in de andere computer;? Thank ‘s

De stem van de Jabberwocky in 2010 aanpassing van Lewis Carroll Alice in Wonderland van Tim Burton is ingesproken door niemand minder dan acteur Christopher Lee.