hoe de gnome klassieke desktop te installeren in Ubuntu 14.04

In Ubuntu 14.04, kun je niet het venster bedieningsknoppen meer veranderen aan de rechterkant van de titelbalk. Als u liever het raam knoppen aan de rechterkant, of als je gewoon niet bevalt Unity, kunt u eenvoudig terug naar de klassieke Gnome desktop gaan.

OPMERKING: Wanneer we zeggen dat iets in dit artikel te typen en er zijn aanhalingstekens rond de tekst, typ niet de aanhalingstekens, tenzij wij anders aangeven.

Om de Gnome desktop installeren, drukt u op Ctrl + Alt + T om een ​​Terminal-venster te openen. Typ de volgende regel bij de prompt en druk op Enter. De lijn bestaat eigenlijk uit twee commando’s. De eerste opdracht (vóór de puntkomma) werkt Ubuntu en de tweede installeert de Gnome desktop.

sudo apt-get update; sudo apt-get install gnome-session-fallback

Typ uw wachtwoord in wanneer gevraagd en druk op Enter.

De voortgang van de installatie wordt weergegeven en vervolgens verschijnt een bericht te zeggen hoeveel schijfruimte zal worden gebruikt. Op de vraag of u wilt doorgaan, typt u een “y” en druk op Enter.

Wanneer de installatie is voltooid, sluit u het Terminal-venster door het intikken van “exit” achter de prompt en druk op Enter.

Klik op het menu-systeem in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer Afmelden om u af te melden van uw sessie.

Op het inlogscherm, klikt u op het Ubuntu.

Een lijst met beschikbare desktop omgevingen display. Selecteer de optie GNOME Flashback voor zowel Compiz of Metacity.

U wordt automatisch terug naar het inlogscherm. Voer uw wachtwoord in en druk op Enter om in te loggen.

De klassieke Gnome desktop displays met de standaard Gnome menu’s in de linkerbovenhoek van het scherm.

Het bodempaneel is ook beschikbaar en fungeert als een taakbalk wanneer geminimaliseerd toepassingen worden geplaatst.

Nu kunt u gemakkelijk schakelen tussen de Gnome en Unity desktop omgevingen.

Ik gebruik Linux af en voor jaren. Meer recent, installeerde ik Ubuntu 14.04 op mijn desktop PC. Het werkte prima voor een paar weken, dan blijkt de Eenheid desktop is mislukt. Ik kan alleen toegang tot het systeem via de terminal.

Ik probeerde diverse tips & tricks, maar ik ben niet in staat om het te repareren geweest. Ik wil opnieuw installeren 14.04 maar gebruik maken van de Gnome Classic Desktop in plaats van Unity.

Mijn vraag: Zal ​​Eenheid nog steeds loopt zelfs nadat ik installeren en te schakelen naar Gnome? Ik wil geen problemen meer met Unity als ik kan vermijden. Dank je.

De enige desktop-omgeving die zal worden uitgevoerd is degene die je inlogt op. Als u zich aanmeldt bij de klassieke Gnome dan is dat alles wat zal lopen, tenzij u uitlogt en terugschakelen naar Unity.

Lake Victoria, gelegen op het kruispunt van Oeganda, Kenia en Tanzania, is zo groot dat als de gehele bevolking van de Aarde gingen voor een duik zouden ze hebben elk een ruim honderd vierkante voet aan zichzelf.