hoe de gegevens van een app opnieuw in te stellen op Windows 10

Met Anniversary Update Windows 10, kunt u nu de gegevens van een app opnieuw in te stellen zonder daadwerkelijk verwijderen en opnieuw installeren van de app. Dit kan problemen op te lossen wanneer een app heeft gekregen in een slechte staat, of gewoon snel een app te herstellen naar de standaardinstellingen.

U vindt alle instellingen en in de cache gegevens verliezen in de app, dus je moet het opzetten van de app opnieuw uit achteraf bekrast. Deze nieuwe optie werkt alleen voor de “Universal Windows-platform” apps, die over het algemeen worden geïnstalleerd vanaf de Windows Store, maar we hebben een aantal tips over het resetten van desktop apps in de laatste sectie van dit artikel.

Om de gegevens van een app opnieuw in te stellen, opent u de app Instellingen in het menu Start. Ga naar Systeem> Toepassingen en kenmerken.

Zoek de app die u wilt terugzetten in de lijst met geïnstalleerde apps en klik of tik het. Klik op de link “Geavanceerde opties” onder de naam van de toepassing.

Klik of tik op de knop “Reset” om de instellingen van een app opnieuw in te stellen.

Je moet op een tweede “Reset” om te bevestigen dat u wilt gegevens van de app te wissen.

In de toekomst zult u ook in staat zijn om app add-ons en andere downloadbare content te verwijderen van dit scherm. Er zijn echter geen apps gebruiken momenteel deze functie.

Helaas, er is geen standaard manier om de instellingen van een Windows-desktop-applicatie’s opnieuw in te stellen. Als u een desktop applicatie in de Apps & Features lijst te selecteren, zul je niet zien op de link “Geavanceerde opties”.

Je moet een optie die specifiek zijn voor de toepassing zelf te vinden. Sommige toepassingen beschikken over ingebouwde opties voor zichzelf resetten naar de standaardinstellingen. Anderen kunnen vereisen dat u te graven in het bestandssysteem en een programma-specifieke map te verwijderen onder de Application Data (% APPDATA%) directory, bijvoorbeeld.

In veel gevallen kunt u de instellingen van een app te vegen door het verwijderen van het, het vertellen van de uninstaller om alle instellingen te verwijderen en opnieuw te installeren.

Om de gegevens van een Windows-desktop app te verwijderen, moet u zoeken naar een optie die specifiek zijn voor dat programma zelf. Zoeken op het web voor de naam van de applicatie en de “reset instellingen” of iets dergelijks om deze informatie te vinden.

De Colorado Rockies Major League Baseball team heeft een grote wandeling in humidor, zoals de soort die je zou gebruiken voor het opslaan van een omvangrijke sigaar collectie, speciaal voor het opslaan spel ballen in om het effect van het dorre klimaat van hun grote hoogte / lage tegen te gaan luchtvochtigheid stadion.