hoe de controles op uw bankrekening storten met behulp van uw telefoon

Much ado is geboekt in de afgelopen jaren over de mogelijkheid om de controle op uw bankrekeningen met behulp van de camera van uw telefoon te deponeren. Het werkt goed en is super handig, dus als app van uw bank biedt deze functie kunt u het uit te proberen.

Een van de eerste dingen die je nodig hebt om uit te vinden is als uw bank biedt zelfs een officiële app (ze waarschijnlijk doen), wat kan u toelaten om controles uit huis te zetten. Waarschuwing: gebruik altijd de officiële app en als je controles stort, en zorg ervoor dat je het niet te gebruiken op een open Wi-Fi-netwerk.

Een ander ding dat u wilt controleren wat voor soort controles u kunt deponeren. Bijvoorbeeld, kunt u waarschijnlijk een verscheidenheid aan controle types deponeren, zoals kassa’s, reiziger, postwissels, en nog veel meer.

Ook, zorg ervoor dat u weet wat uw maximale dagelijkse hoeveelheid is. Als u meer hoeft te storten dan jij mag, moet u eigenlijk in uw bank of ruimte uw stortingen uit over een paar dagen te gaan.

Tot slot, zorg ervoor dat je weet wanneer je geld beschikbaar zal zijn. U en uw bank moet een soort van certificaten van overeenstemming in de plaats hebben, en fondsen kunnen niet onmiddellijk beschikbaar zijn. Vergeet niet, geen aanbetaling niet officieel compleet zijn totdat uw bank daadwerkelijk int het geld.

Met behulp van een app op deposito’s te maken van uw huis is een van die voorzieningen moeten we allemaal voor lief nemen. De meeste banken hebben nu dedicated apps in de grote app stores. Laten we u in het kort zien hoe u een controle met behulp van een typische banking app zou kunnen storten.

Ervan uitgaande dat uw bank kunt u controles vanuit huis storten, dan zul je waarschijnlijk hoeft alleen maar uw cheque te bereiden door het onderschrijven van de rug. Je zou kunnen hebben om een ​​andere informatie, in welke rekening de controle wordt gestort schrijven. Uw bank zal u laten weten wat te schrijven.

Zoek de storting optie op uw bank-app.

Mogelijk moet u ook in te voeren hoeveel je storten en, als je meer dan één account, waaraan het geld naartoe gaat.

Zodra je dat allemaal weg te hebben geregeld, zal u de voorkant van de cheque, en dan is het weer vast te leggen.

Het beste is om een ​​donkere achtergrond te gebruiken en houd de telefoon zo stil mogelijk, zodat je het juist de eerste keer.

Stuur beide partijen op hun weg naar uw bank en zorg ervoor dat je de bevestiging dat het met succes is ontvangen. Als u een bevestiging nummer te krijgen, is het best om te schrijven dat in het geval er iets misgaat.

Het is een goed idee om te wachten tot je de controle van uw bank dat de cheque met succes is gedeponeerd. Zoals we eerder vermeld, kan het geld niet direct beschikbaar zijn en weer, is de transactie niet helemaal compleet totdat uw bank ontvangt het geld van de cheque emittent.

Dat gezegd hebbende, zodra het geld is gestort en zijn beschikbaar moet je “VOID” krabbelen over het gezicht van de cheque of nog beter, versnipperen het.

Je bank moet in staat zijn de technische aspecten van hun storting app verklaren. Je zou verwachten dat de beelden die u vast te leggen niet worden opgeslagen, en dat zij zullen worden gecodeerd voordat het verzenden van.

Over het algemeen, het afzetten van controles door smartphone moet gemakkelijk, veilig en veilig zijn. We hebben nog nooit een probleem ervaren, en kan elk gemeld geval waar iemand het proces heeft gehackt niet herinneren. Natuurlijk, dat betekent niet dat het niet zal gebeuren, maar dat betekent ook niet iemand worden niet uitgevoerd aan jou en je beroven onder schot niet.

Bij het afzetten van de controles aan huis, alleen niet vergeten om u gebruik maken van eigen app bank, vergeet dan niet om de achterkant van uw cheque te onderschrijven, maken gebruik van een donker gekleurde achtergrond bij het vastleggen van de controle, en zorg ervoor dat de middelen beschikbaar zijn voor het vervallen of versnipperen is .

Wij hopen dan dat als je nog nooit hebt gezien cheques met behulp van uw bank telefoon app, die in dit artikel uw nieuwsgierigheid is gewekt, Wilt u een vraag stellen aan of dragen een reactie, laat dan uw feedback in ons discussieforum.

Ik gebruikte mobiele deposito’s voor de directe storting op mijn werk trapte in en ik vond het erg handig om te hebben.

Hoewel het gebruik van een bank app om fondsen te storten is zeer handig en ik heb het gebruikt in een snuifje, maak ik me zorgen over veiligheidskwesties en hoe veilig het is om geld op deze manier te deponeren.

Er is echt geen zekere manier om te weten hoe veilig app van de bank is of hoe veilig uw verbinding is bij het verzenden. Ik zou het vreselijk om mijn salaris te verliezen of, nog erger, heb mijn bankrekening gehackt te wijten aan onvoldoende veiligheidsprotocollen die manier konden mijn gegevens te worden benaderd. Bel me paranoïde, maar ik denk dat ik liever omgaan met de stemopnemers face-to-face. Het is een heel gedoe, maar in mijn boek, het is de moeite waard.

Ik weet niet waarom werkgevers snijden handmatige controles meer. Het lijkt erop dat directe storting zou zo veel eenvoudiger voor iedereen.

Sommige mensen hebben geen bankrekeningen, sommige mensen niet direct storting te vertrouwen, en er is waarschijnlijk de belangrijkste reden – werknemers schakelen banken of nieuwe medewerkers kan ten minste één cyclus nodig hebt om directe storting begonnen te krijgen.

Hoewel het voor wat het waard is: een werkgever verplicht me om directe storting te hebben. Ik denk dat als je jezelf in een situatie waar je bank sluit je account, je verliest je baan.

Het is een kwestie van voorkeur Ik denk dat mensen moeten het recht op te hebben. Iedereen moet een keuze.

en er is waarschijnlijk de belangrijkste reden – werknemers schakelen banken of nieuwe medewerkers kan ten minste één cyclus nodig hebt om directe storting begonnen te krijgen.

Het is duidelijk dat controles nodig zou hebben in die gevallen te snijden, maar dat was niet wat ik het over had.

Ik denk dat als iemand een bankrekening is het zinvol om een ​​cheque te snijden heeft. Maar dat lijkt een beetje vreemd in 2015 om niet over een bankrekening.

Als oneven is, maar als je slecht krediet, rekening-courant of ongedekte cheques, zal een bank niet geven u een account.

Hoewel het nooit om de productie werd gebracht, werd de titel van de Spaceballs vervolg gepland om Spaceballs III: The Search for Spaceballs II.