hoe de beveiliging waarschuwing bar in Microsoft Office-programma’s uit te schakelen

Macro’s in Microsoft Office-programma’s kunt u repetitieve taken te automatiseren, maar sommige macro’s kan gevaarlijk zijn. Macro’s zijn stukjes computercode en ze zijn berucht voor het bevatten van malware die uw computer infecteren als je ze uit te voeren. Microsoft Office beschermt u tegen bestanden met macro’s standaard.

Wanneer u een Word-, Excel- of PowerPoint-bestand met macro’s (.docm, .xlsm, or.pptm, respectievelijk) te openen, een beveiligingswaarschuwing bericht verschijnt onder het lint in het programma vertellen dat macro’s zijn uitgeschakeld. Als, en alleen als je weet dat het document afkomstig is van een betrouwbare bron, kunt u op de “Content Enable” knop op de Security Warning boodschap aan de macro’s in dat document mogelijk te maken.

Als je weet wat je doet, en je wilt niet dat bericht te zien elke keer dat u een Office-document opent, kunt u deze uitschakelen. We laten u zien hoe u het bericht uit te schakelen, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uw Office-programma’s. Echter, dit betekent niet dat je kan nooit macro’s opnieuw gebruiken in uw Office-documenten. Als u te maken met een aantal Office-bestanden die macro’s hebben van betrouwbare bronnen, kunt u het opzetten van een vertrouwde locatie waar je die vertrouwde bestanden kan plaatsen voor elk Microsoft Office-programma. Office-bestanden die in een vertrouwde locatie worden genegeerd wanneer u ze vanaf die locatie te openen, en macro’s worden niet uitgeschakeld. We zullen u ook laten zien hoe het opzetten van een vertrouwde locatie voor belangrijke bestanden ontvangen van betrouwbare bronnen.

Eerst zullen we de Veiligheidsraad Waarschuwing bar uit te schakelen. Om dat te doen, moet u het tabblad Ontwikkelaar in te schakelen, klikt u op.

In de rubriek “Code”, klikt u op “Macro Security”.

De Trust Center dialoogvenster met de Macro scherm Instellingen actief. De “Schakel alle macro’s met melding” optie is standaard geselecteerd. U kunt de beveiligingswaarschuwing uitschakelen door “alle macro’s uitschakelen zonder melding” selecteren.

Als u wilt toestaan ​​digitaal ondertekende macro’s uit te voeren, selecteert u de “alle macro’s uitschakelen, behalve digitaal ondertekende macro’s” optie. Dit laat alleen macro’s digitaal ondertekend door een uitgever die u hebt vertrouwd te lopen. Als u nog niet de uitgever hebben vertrouwd, wordt u gewaarschuwd. Alle niet-ondertekende macro’s worden automatisch uitgeschakeld zonder voorafgaande kennisgeving.

Microsoft legt uit wat “digitaal ondertekende” betekent hier

Excel maakt gebruik van digitale handtekeningen op de inhoud van de werkmap om ervoor te zorgen dat de werkmap niet is gewijzigd en opgeslagen sinds het werd ondertekend. Digitale handtekeningen kan u ook helpen onderscheiden werkmappen en macro’s gemaakt door een betrouwbare bron van ongewenste en potentieel schadelijke werkmappen of macrocode (virussen).

Een digitale handtekening is een publiek certificaat plus de waarde van de ondertekende gegevens gecodeerd met een persoonlijke sleutel. De waarde is een getal dat een cryptografisch algoritme genereert voor alle gegevens die u wilt ondertekenen. Dit algoritme maakt het bijna onmogelijk om de gegevens te wijzigen zonder de resulterende waarde. Dus, door de waarde te coderen in plaats van de gegevens, een digitale handtekening helpt een gebruiker controleren of de gegevens niet gewijzigd.

We raden niet aan de laatste optie te selecteren, “Enable alle macro’s”, zoals dat uw computer niet beschermd tegen mogelijke malware in macro’s van onbekende bronnen zal verlaten.

deze macro-instellingen in het Vertrouwenscentrum veranderende alleen invloed op de Office-programma dat u momenteel gebruikt. Om deze instellingen in Excel of PowerPoint wijzigen, moet u deze programma’s te openen en de instellingen er veranderen ook. De macro-instellingen worden benaderd op dezelfde manier in Excel en PowerPoint als in Word.

Er is ook een andere manier om de Security Warning bericht dat de boodschap in alle Office-programma’s uit te schakelen uit te schakelen en heeft voorrang op de macro-instellingen met betrekking tot meldingen. Klik op “Message Bar ‘in de lijst met items aan de linkerkant van het dialoogvenster Trust Center box.

In de sectie “Message Bar Instellingen voor alle Office-toepassingen”, selecteer de “Nooit informatie over geblokkeerde inhoud” optie. De beveiligingswaarschuwing wordt niet weergegeven in een van de Office-programma’s nu, zelfs als de “Schakel alle macro’s met melding” optie is geselecteerd op het Macro scherm Instellingen.

Je zou kunnen werken met documenten met macro’s die u ontvangt van betrouwbare bronnen, zoals documenten waarin uw collega’s of baas creëerde een aantal macro’s om het gemakkelijker te maken en de documenten te handhaven. Voor die soorten documenten, kunt u een map kiezen op uw computer naar een vertrouwde locatie waar u kunt opslaan en toegang tot deze documenten. Elke Office-documenten openen vanuit die map worden genegeerd wanneer het Office-programma controleert of macro’s. Voor het instellen van een vertrouwde locatie op te slaan en toegang tot documenten van betrouwbare bronnen, klikt u op ‘vertrouwde locaties’ in de lijst aan de linkerkant.

Microsoft voegt automatisch bepaalde mappen als vertrouwd locaties die het huidige programma gebruikt tijdens het hardlopen. U kunt uw eigen mappen toe te voegen aan die lijst.

Klik op ‘Voeg een nieuwe locatie “naar de onderkant van het venster Trust Center box.

De Microsoft Office vertrouwde locatie dialoogvenster. De standaard locatie is geselecteerd in de lijst Gebruiker Locations wordt automatisch in het vak Pad bewerken ingevoerd. Om dit te wijzigen, typt u een nieuwe volledige pad in het vak bewerken of klik op “Browse”. Surfen voor de locatie is eenvoudiger, dus we zullen dat doen.

Ga naar de map waarin u wilt uw vertrouwde documenten op te slaan voor de toegang en klik op “OK”.

De geselecteerde volledige pad wordt toegevoegd aan het vak Pad bewerken. Als u alle submappen binnen de geselecteerde map op te nemen als vertrouwde locaties, selecteer de “submappen van deze locatie zijn ook vertrouwde” check box, zodat er een vinkje in het vak.

LET OP: Wij raden het gebruik van een netwerk drive als een vertrouwde locatie, omdat andere mensen die toegang hebben tot het zelfde netwerk zou hebben geknoeid met het bestand. Je moet alleen mappen op uw lokale harde schijf vertrouwde locaties, en u moet uw Windows-account te beschermen met een sterk wachtwoord.

Geef een beschrijving van deze map in het vak “Beschrijving”, zodat je weet dat het doel van deze map als je het ziet in de lijst op het scherm Vertrouwde Locations. Klik vervolgens op “OK”.

Het pad, beschrijving en data aangepast voor het nieuwe vertrouwde locatie wordt toegevoegd aan de lijst.

Details over het geselecteerde vertrouwde locatie staan ​​ook vermeld op de bodem van de Trusted scherm bestemmingen, inclusief al dan niet submappen zijn niet toegestaan.

Als u een map geselecteerd op een netwerk als uw vertrouwde locatie (nogmaals, we dit niet aanraden), selecteert u de “Allow vertrouwde locaties op mijn netwerk (niet aanbevolen)” in.

U kunt vertrouwde locaties wijzigen in de lijst of Haal ze door het selecteren van de locatie in de lijst en te klikken op de juiste knop aan de rechterkant van de nieuwe locatie knop toevoegen. Zodra je klaar bent met het opzetten van uw vertrouwde locatie, klikt u op “OK” in het dialoogvenster Vertrouwenscentrum doos om uw wijzigingen te accepteren en sluit het.

Nu zal je Microsoft Office-programma’s beschermd blijven tegen malware in de vorm van macro’s, maar je kunt nog steeds lopen macro’s in vertrouwde documenten. En je hoeft niet naar de Veiligheidsraad Waarschuwing elke keer te zien.

De Zimbabwaanse hyper inflatie crisis van 2008 leidde tot een valuta de inflatie naar schatting meer dan 95% per dag -door het einde van het jaar de USD naar ZWD koers was $ 1-100 novemvigitillion (10 ^ 92) Zimbabwaanse dollar.