hoe de 64-bits versie van Office 365 voor Windows installeren

Microsoft Office 365 is eigenlijk vrij geweldig – voor $ 10 per maand kunt u Office installeren op maximaal vijf computers, te delen met uw familie, gebruik maken van de officiële tablet / telefoon versies van MS Office, en je krijgt 1 Terabyte van Microsoft Onedrive opslag. Maar ineens de 64-bits versie van Office vermist. Wat geeft?

Het blijkt dat er veel compatibiliteitsproblemen met plugins en andere applicaties die integreren met Office, omdat de meeste van hen zijn alleen beschikbaar in 32-bits versies, en zijn niet compatibel met 64-bit. Dit geldt met name op de werkplek, waar de zakelijke applicaties samen door laagbetaalde programmeurs gehackt in Visual Basic en gemaakt om te integreren met Office op een bepaalde manier.

Dus ze weg hebben verstopt de 64-bits installeren en maakte het moeilijk om te vinden. Maar je kunt nog steeds vinden. Niet dat je echt moet.

Let op: wij raden dat je gewoon de reguliere 32-bits versie van Office te installeren, tenzij u een behoefte aan echt grote spreadsheets die niet werken in de 32-bits versie van Excel.

Als je vastbesloten om de 64-bits versie van Office 365 te installeren voor een of andere reden zijn, moet u in te loggen op je account op office.microsoft.com en kies de Office knop die overal ligt installeren. Kijk dan naar de sectie Installeren en klik op de “Taal en installeer opties” link.

Dan wil je negeren de dikke knop Install en in plaats daarvan kiest de link “Extra opties installeren”, dat zit eronder.

Tot slot, bent u op het scherm die u toelaat om de 64-bits versie van Office te installeren. Je moet om het te selecteren en kies de knop Installeren.

En nogmaals, alleen maar om duidelijk te zijn, moet je waarschijnlijk stok met de 32-bits versie van Office, maar in ieder geval nu weet je hoe je de andere versie te installeren. Met dank aan de lezer ron007 op het forum voor het wijzen dit uit.

Astronauten aan boord van het International Space Station getuige 15-16 zonsopkomsten en zonsondergangen elke dag als ze de aarde cirkelen.