hoe bijnamen toe te voegen aan je Facebook-profiel

Onlangs heeft Facebook haar inspanningen om gebruikers te dwingen om hun echte namen, vervelend velen en veroorzaakt veel verwarring gebruiken vernieuwd. Hier ziet u hoe u een andere naam toe te voegen, zoals een bijnaam, alias, of meisjesnaam aan je Facebook-profiel.

U kunt uw zogenaamde roepnaam het echte leven niet gebruiken voor verschillende redenen. Misschien heb je gewoon niet gaan door uw voornaam, of misschien uw pseudoniem is de manier waarop u zichzelf identificeren. Wat uw specifieke omstandigheden, Facebook kent blijkbaar beter en krijgt u de volgende kernachtig verwoord waarschuwing dat je nodig hebt om je naam te werken sturen.

Facebook kan behoorlijk vervelend zijn, en we hebben een aantal van de meer opmerkelijke irritaties, zoals het uitschakelen verjaardagsherinneringen of het blokkeren van spel en app verzoeken, maar bedekt, dit zijn dingen die je kunt wonen om op uw gemak. Helaas is de “real life” name beleid vereist meer onmiddellijke aandacht.

Gelukkig kun je een andere naam toe te voegen, zoals een bijnaam, pseudoniem, meisjesnaam, en anderen om uw account, die (als je wilt) aan de bovenkant van uw account tussen haakjes worden weergegeven naast je het “echte leven” te noemen.

Om andere namen toe te voegen, wil je op “Over” aan de bovenkant van uw tijdlijn.

Klik vervolgens op de “Details About You” categorie en let op de ‘Andere namen’ instellingen.

Vanaf hier kunt u een bijnaam, geboortenaam, en alle andere van een aantal van de optie toe te voegen.

Begrijp dat andere namen zijn “altijd publiek en mensen helpen vind je op Facebook,” dus als je privacy is super belangrijk voor je is dan is deze optie misschien niet de beste keuze.

Vanaf hier, als u wilt dat uw andere naam die wordt weergegeven aan de bovenkant van je profiel tussen haakjes naast je “echte leven” naam, moet u controleren “Show aan de bovenkant van het profiel.” Je zult in staat zijn om een ​​voorbeeld van hoe deze eruit zal zien voordat u zich verbinden tot het.

Dat is hoe je andere namen toe te voegen aan je Facebook-profiel met behulp van de belangrijkste website. Hier is hoe het te doen op Android-apparaten.

Met behulp van de Android-app, tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek, scroll naar beneden, tikt ‘Accountinstellingen’.

Vervolgens wordt op het scherm Instellingen, tik op ‘Algemeen’.

Nu, tik “Naam.”

Net als op de website, is er een optie om ‘andere namen toevoegen of wijzigen “toe te voegen, zodat dat onttrekken.

Tik op ‘Voeg een bijnaam, een geboortenaam … “en u kunt dezelfde procedure volgen zoals hierboven beschreven.

Vanaf hier, het is grotendeels hetzelfde over andere platformen, maar laat u heel in het kort te laten zien hoe het te doen op je iPhone of iPad.

Als u gebruik maakt van een iPad of iPhone dan de stappen zijn grotendeels dezelfde als op andere platformen. tikt u eerst op de pijl in de rechterbovenhoek en uit de resulterende menu, tik op ‘Instellingen’.

Nu, op het scherm Instellingen tap “Naam.”

En hier zijn we weer naar het scherm Naam wijzigen. Onder de optie Andere namen, je hebt nu hoeft alleen maar aan te boren “andere namen toevoegen of wijzigen.”

Dan, hetzelfde als op Android Tik op “Voeg een bijnaam, een geboortenaam …”

Hopelijk is dit een geschikt compromis tussen de weergave van uw “real life” naam en de identiteit waarmee je eigenlijk wilt door te gaan. In ieder geval, als je één van Facebook’s waarschuwingen hebben gekregen, dan is dit de beste optie om ze te kalmeren.

We konden schrijven langdradig dekvloeren over het “echte leven” naam van het beleid van Facebook of gewoon Facebook in het algemeen, maar dit is een how-to artikel, zodat we de rants en klachten om u te verlaten. Bent u het doelwit van Facebook omdat uw naam niet houden aan hun “real life” naam beleid? Aarzel dan niet om het te laten scheuren in ons discussieforum.

Monotremes (platypuses en echidnas) zijn de enige zoogdieren met uitzondering van ten minste één soort dolfijn die electrolocation (elektroreceptie) hebben: de mogelijkheid om prooi te lokaliseren door het detecteren van elektrische velden opgewekt door spiersamentrekkingen.