hoe audioboeken luisteren op de amazon echo

Als u genieten van het lezen, u waarschijnlijk ook genieten van audioboeken, omdat ze je in staat om te “lezen”, een boek, terwijl je andere dingen te doen. Hier ziet u hoe u audioboeken op de Amazon Echo met alleen je stem te luisteren.

Met behulp van een audioboek service genaamd Audible, kunt u uw audioboeken af ​​te spelen via uw Amazon Echo en de controle van hen met behulp van uw stem. U kunt ook luisteren naar je Kindle boeken door de Echo, indien die specifieke Kindle boek ondersteunt het-maar het zal worden gelezen in Alexa’s iets meer robotachtige stem dan de echte persoon je op Audible.

In ieder geval, het is echt gemakkelijk om uw Audible-account en je Echo gebruiken om uw gesproken boeken voorlezen. In feite, zo lang als u bent ingelogd op uw Amazon-account op uw Echo apparaat, Audible is al klaar om te gaan (omdat Amazon is eigenaar van Audible en de twee zijn nauw geïntegreerd). Zolang je een Audible-abonnement, kunt u doorgaan en aan de slag te luisteren.

Als je niet al een Audible-account, kunt u eenvoudig een maken. Omdat Amazon eigenaar van Audible, het is echt snel en eenvoudig aan te melden voor het audioboek service. Begin door te gaan naar de website van Audible en klik op ‘Aanmelden’ in de rechterbovenhoek van het scherm.

Voer in uw Amazon e-mailadres en wachtwoord op het inlogscherm. Klik op “Doorgaan” te maken of zich aanmelden bij uw account.

Als je nog nooit Audible eerder hebt gebruikt, krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen, waarbij u een gratis audioboek te krijgen te krijgen.

Nadat u zich aanmeldt voor Audible, wordt uw account automatisch worden gekoppeld aan uw Amazon Echo zolang uw Amazon-account is gekoppeld aan het apparaat. Van daaruit kunt u audioboeken kopen en naar hen luisteren op de Echo.

Er zijn een handvol van de spraakcommando’s die je Alexa kan geven als het gaat om het luisteren naar uw audioboeken van Audible. Hier zijn een aantal variaties die u kunt gebruiken om te beginnen met het luisteren naar uw gesproken boeken. Houd in gedachten dat je nodig hebt om te bezitten of te huren van het audioboek op Audible om ernaar te luisteren.

“Alexa, speel het boek [naam].”

“Alexa, speel het audioboek [naam].”

“Alexa, af te spelen [title] van Audible.”

U kunt uw audioboek bedienen met uw stem door te pauzeren, terugspoelen, etc.

“Alexa, pauzeren.”

“Alexa, te hervatten.”

“Alexa, ga terug.” (Dit zal het audioboek terugspoelen door een paragraaf.)

“Alexa, ga vooruit.” (Dit zal snel vooruit het audioboek door een paragraaf.)

Alexa herkent zelfs afzonderlijke hoofdstukken in audioboeken, dus je kunt Alexa vertellen om naar een ander hoofdstuk of vooruit naar het volgende hoofdstuk.

Dankzij de economische prikkels, diverse stedelijke en geografische patronen, en een zeer mild klimaat, de Canadese stad Vancouver is een van de meest populaire filmlocaties buiten Hollywood, Californië.