hoe android apps op uw bureaublad op de gemakkelijke manier lopen

Ooit het gevoel dat het runnen van een Android-app op uw Windows-machine? Met behulp van BlueStacks, kunt u gemakkelijk apps van je Android-apparaat aan op uw desktop of laptop zonder ingewikkelde opstelling of gedoe met de Android SDK.

BlueStacks is in wezen een op zichzelf staande virtuele machine die Android-apps draait op uw Windows 7-computer. Terwijl het nog in alpha, het is verrassend stabiel, mooie roman, en voortdurend verbeteren. Het is zeer weinig opgezet en loopt heel mooi soepel, zij het met enkele beperkingen. De grootste aantrekkingskracht is dat je niet hoeft te gaan met de Android SDK – of zelfs maar weten wat dat is, echt – en dus het is geweldig voor beginners. U kunt eenvoudig apps die beschikbaar zijn vanaf BlueStacks’s lijst van gratis apps te installeren, en als je een Android-apparaat, kunt u veel apps van uw apparaat via de Cloud Connect app te installeren.

Waarom zou iemand dit willen doen? Nou, stel je hebt een app die je echt leuk vindt en er is geen goede desktop-equivalent. U kunt uitvoeren op uw belangrijkste computer in plaats van op je piepkleine Android-telefoon. Of misschien u denkt over het kopen van een tablet, maar je bent niet zeker wat apps je wilt. Je kan veel van de gratis apps die BlueStacks biedt proberen, of krijgen een vriend met een tablet of telefoon aan te tonen u de apps die zij gebruiken. U kunt spelen met die apps op uw desktop of laptop en kijk of je ze wilt voordat je iets wat je wel of niet gebruik te kopen. Het is vrij groot voor ontwikkelaars die willen hun app demo, maar om wat voor reden dan ook geen toegang tot een pc met de SDK te hebben.

U kunt de standaard muis gebruiken om alles te navigeren en het werkt vrij goed, maar als je het geluk hebt om een ​​touch-screen hebben bent, dan werkt dit spectaculair. Sommige van de spellen kan mooier hardware nodig (en BlueStacks werkt samen met AMD voor deze in de toekomst), maar de meeste apps draaien prima op hun eigen. We hebben geprobeerd dit op een jaar-oude netbook en dingen die liep prima. Er waren enkele minpuntjes hier en daar, maar geen crashes of grote vertragingen.

BlueStacks Het installeren is eenvoudig. Ga gewoon naar de download pagina en pak de installateur. Op dit moment, BlueStacks alleen draait op Windows 7 (het zegt x86, maar het werkte op onze 64-bits Windows 7-installatie, ook). Ze lijken te werken aan een versie voor Windows XP en Vista en Mac OS X, dus we zullen hopelijk zien die in de nabije toekomst.

Nadat het programma is geïnstalleerd, zal het installatieprogramma vragen of u wilt een inleidende video te bekijken. Het is erg kort en geeft je de basis van hoe het programma werkt.

BlueStacks installeert een desktop gadget die fungeert als een draagraket.

U kunt deze verplaatsen en veranderen de dekking als normaal gadgets. Om de ontsluiting van de draagraket, geef dit een links-klik.

U vindt de lijst met standaard geïnstalleerde apps te zien. Klik op om het even wie om het te lanceren.

Je ziet de app komen als het zou doen op een Android-apparaat. Gebruik gewoon de muis zoals je zou je vinger, en als je toevallig een touch-screen, dan ben je waarschijnlijk extatisch.

Zoals vermeld in de intro video, kun je zien dat er een aantal iconen aan de onderkant van het scherm waarop u kunt tikken.

Deze simuleren de hardware-knoppen te vinden op Android-apparaten. Er is een paar extra knoppen waarmee u de oriëntatie van het scherm en het zoomniveau van de apps, en zo dicht mogelijk de app geheel uit te veranderen. Eigenlijk vond ik dat je kunt slepen van het bovenste paneel en de kennisgeving lade komt neer. Er is zelfs een ingebouwde browser voor als u klikt op “help” banden en dergelijke.

Het onscreen-toetsenbord duikt ook voor tekstvakken. Normale PC sneltoetsen voor kopiëren en plakken en al tekst niet werken te selecteren, echter.

Vanuit de BlueStacks Launcher, kunt u op de Get More Apps link, die opent een browservenster wees naar de BlueStacks Channels website.

Hier vindt u een 9-cijferige pincode voor gebruik met de Android Cloud Connect app te zien. U kunt klikken op de Featured Apps link aan de linkerkant te bladeren en zich abonneren op de gratis apps die beschikbaar zijn vanaf BlueStacks.

Natuurlijk, de grote feature is dat je apps kan toevoegen vanaf een Android-apparaat ook. Om dit te doen, installeer de BlueStacks Cloud Connect app uit de Android Market.

Eenmaal geïnstalleerd, start de app en voer de 9-cijferige pincode die u vinden op de BlueStacks Channels website.

Dan alles wat je hoeft te doen is kiezen welke apps je wilt gebruiken in BlueStacks en druk op de knop Synchroniseren boven.

Op je computer, zul je een pop-up te zien in het systeemvak wanneer de apps met succes hebt geïnstalleerd.

Als je terug gaat naar de BlueStacks Channels website, kunt u klikken op de Cloud Connect link aan de linkerzijde om te zien welke apps je op deze manier hebt geïnstalleerd.

Om een ​​app te verwijderen, klikt u op de knop Abonnement. Na een tijdje, zal de app wordt verwijderd van BlueStacks en zie je een blauwe knop Abonneren, voor het geval je het wilt installeren.

Zoals eerder vermeld, BlueStacks is momenteel in de alpha ontwikkelingsfase. Hoewel het is verrassend stabiel, zijn er enkele problemen. Bijvoorbeeld, niet alle apps in staat waren om hun oriëntaties overgestapt van landschap naar portret, hoewel we niet vinden het een bijzonder benadeelt voor toen het gebeurde te zijn. Er zijn ook een aantal beperkingen in de software.

Je kunt niet surfen op het Android-bestandssysteem van Windows. Dit was vooral een minder optreden omdat ik hou van Moon + Reader voor ebooks, en om ze te krijgen op het apparaat moest ik DropBox gebruiken en downloaden ze handmatig. Zodra ik heb ze daar, kon ik navigeren naar de plaats waar zij op het Android-systeem mappen zoals normale en dingen die er zou zijn werkte prima.

Sommige apps werken niet omdat dit, nochtans. Ik Subsonic client geïnstalleerd zonder problemen en moest het aansluiten op onze server, maar songs zou niet spelen, zelfs nadat ze succesvol gedownload. Dit kan ook te wijten zijn aan de manier waarop de app afgespeeld media, en omdat Talking Tom 2 werkte prima en zelfs behandeld microfooningang behoren, kan het een probleem met de Subsonic zelf.

Misschien is de grootste beperking is één geplaatst op doel: games. Niet alle spellen zullen spelen via de app. Dit lijkt te zijn als gevolg van een aanstaande Pro-versie, die onbeperkt gebruik van de “premium” apps mogelijk maakt.

Op de website, dit noemt populaire games zoals Angry Birds en Fruit Ninja, en een paar andere media apps die ik probeerde te synchroniseren met BlueStacks werkte niet, ook niet. Ze leken te laden zonder problemen, maar op de Cloud Connect website, kreeg ik een ‘niet beschikbaar’ status voor de app.

Afhankelijk van hoe goed deze games en media apps draaien, kan het de moeite waard om te betalen voor de Pro-versie van BlueStacks zijn. Helaas is er geen woord over prijzen of beschikbaarheid op dit moment, en het is jammer dat ze deze functie niet gratis in de tussentijd heeft opgenomen.

Een laatste nadeel is dat BackStacks lijkt te worden met behulp van Android 2.2 Froyo als basis voor het uitvoeren van deze apps. Terwijl dit een groot probleem nog niet oplevert – de meeste apps zijn niet afhankelijk van 2.3 / Gingerbread nog – we hopen dat deze verandering te zien, vooral omdat Android 4.0 / Ice Cream Sandwich is direct om de hoek.

Over het geheel genomen, de apps die werk deden in grote werkte heel goed. Afgezien van een paar hang-ups, BlueStacks lijkt een zeer eenvoudige manier om Android-apps werken op uw desktop, laptop, of zelfs Windows tablet. De prestaties waren glad op onze jaar-oude netbook, een feit dat aangenaam verrassend was, en we kunnen zien hoe groot dit zou zijn met een touch-screen. Het is niet perfect, maar het is ongelooflijk eenvoudig en zeer stabiel.

ধন্যবাদ 🙂

zeer aardige dank, ik wens iphone dergelijks ^^

@ শাওন: কিচ্ছু মনে করবেন না. আমার বাংলা খুব ভালো নয় … Het is al een hele lange tijd geleden dat ik het heb gestudeerd. ^ _ ^

@akram: bedankt!

Ik ben geïnteresseerd in het ontwikkelen van apps voor mobiele telefoons, games etc. Ik weet dat VB 2010 heeft de mogelijkheid om deze apps te maken, maar ze hebben geen goede video’s laten zien hoe de apps worden ontwikkeld in de eerste plaats ook hun vids die hebben er blijkt stukjes code etc. Nu voor een beginner is het handig om beable tot het afgewerkte syntax codes van het programma te zien, zodat het kan worden gerelateerd aan andere stukjes die een verklaring hebben, maar helaas ze alleen laten zien onderdelen en laat je afvraagt ​​waar heb je het mis ging als je het zelf uit te proberen. Ook als je naar beneden de VB2010 programma te laden is er veel meer te worden geïnstalleerd, maar ze hebben nooit een volledige lijst moet je om uit te vinden geef je door het te gebruiken om te weten dat somethingg ontbreekt. . Dus als iemand weet hoe deze haperingen te overwinnen zou ik eeuwig reatful voor de info te zijn; Rgeards.

Ik vroeg me af of BlueStacks heeft een installer voor Windows XP? Ja, ik weet dat het oude. Is dit achteruit compatibel omdat ik merkte van de lezing dat BluStac is voor gebruik met Windows 7?

Bedankt

In het lichaam van uw artikel dat u er rekening mee dat er een versie voor XP is in de maak. Wanneer die vrijkomt, wordt u het maken van een opmerking over uw nieuwsbrief? Bedankt.

Ik heb geprobeerd, maar het niet eens te installeren, kreeg ik de msg: Het werken alleen met Windows 7 of hoger …

“ধন্যবাদ :)”

niets van dat gelieve we willen weten wat je zegt dank je.

Het enige nadeel is dat je een Facebook-account moet hebben en log in met je account. Ik zal nooit een Facebook-account. Dus deze software is nutteloos voor mij. Het was een goed idee hoor.

@ e1sunz

Ik moedig diversiteit.

Google heeft een geweldig hulpmiddel, voel je vrij om het te gebruiken; http: //translate.google.com/#auto | en |% E0% A6% A7% E0% A6% A8% E0% A7% 8D% E0% A6. % AF% E0% A6% AC% E0% A6% BE% E0% A6% A6

বাক্সের বাইরে চিন্তা

@Kirk: Helaas BlueStacks heeft nog een XP-versie bruikbaar te zijn, hoewel de website impliceren dat ze werken aan het.

@J Glenn: Eigenlijk kun je een account bij BlueStacks in plaats van een Facebook-account maken. Ik zal proberen om de post te werken wanneer ik een kans om dit weer te geven te krijgen!

@ M0nk: Ha, slim! “Denk buiten de doos,” ja? Maar ik denk dat in plaats van চিন্তা het zou moeten zijn চিন্তা করুন. Ik kan het mis hebben, zoals ik al zei, het is al een lange tijd. ^ _ ^

Ik installeerde BlueStacks maar toen ik klikte op de gadget, heeft het geen apps te tonen. Ik heb win 7.

Geladen op mijn laptop. Installeer helemaal bevroor systeem. Moest worden uitgeschakeld hard. Reboot had het op het bureaublad en het werkte niet. Ook blies mijn opstarten van applicaties, moest ze opnieuw in te stellen om automatisch te starten. HP Laptop – Windows 7. Ik wacht voor de productie versie, misschien.

Is er een manier om een ​​app zonder dat het volledige scherm uit te voeren?

BlueStacks loopt de Gingerbread (2.3.4), de distributie en niet de Froyo zoals vermeld door u in het artikel 🙂

hun Cloud Connect is niet beschikbaar op de markt

probeerde de browser en het laat me gewoon gebruik maken van de e-mail login ..

heeft behoefte aan een fix..and snel ..

uitstekende ik ben gedaan thanx veel en ik ben ook een grote fan van ur website

True, boze vogels werkt niet op BlueStacks en dat was het enige spel dat ik wilde uit mijn Optimus U aan mijn laptop! Misschien in de toekomst wel! Enorme (Fan) van deze site !!!!!!!!!

Kijk dat varken heeft wielen; Oh nee nee

Dit helpt echt mensen die niet zeker of ze willen de apps of niet kopen. Specifiek zodat gebruikers niet zal uiteindelijk het kopen van een app die ze don ‘t zoals

Koel te houden met het goede werk

jullie zijn geweldig!

Aan het begin van dit artikel was ik alles “Awesome I’mma downloaden Bluestacks n check it out … tegen het einde van het artikel dat ik had besloten om gewoon wachten tot ik mijn nieuwe telefoon uit te proberen de apps.

Volgens de gegevens die door BitDefender verzameld, Trojan infecties zijn goed voor 83% van de malware op het internet.