hoe alle antwoorden quora zien en te omzeilen hun onaangenaam login

Quora is een van die vraag en antwoord sites die helaas besloten om in de voetsporen van Expertsexchange en maak een verschrikkelijke gebruikersinterface die je dwingt om in te loggen om te lezen voorbij de eerste antwoord. Maar we kunnen omzeilen dat met een eenvoudige truc.

Je zou denken, met het succes van StackOverflow en Stack Exchange, dat zij zouden hebben gerealiseerd is het niet een goed idee om uw antwoorden te verbergen en maak de site slecht voor uw gebruikers. Maar nee, ze niet te leren. Zij willen ervoor zorgen dat je gedwongen wordt om in te loggen en geef ze uw informatie alleen maar om de site te lezen.

Ze konden een betere route zijn gegaan en staat je toe om de onderwerpen te lezen, en dan vraagt ​​u later op om in te loggen of aanmelding. Ze kunnen een grote vraag en antwoord site die zou je willen deelnemen hebben verstrekt. In plaats daarvan kozen ze dit.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat we alle nuttige antwoorden op Quora eigenlijk nooit gelezen heb, maar ze worden weergegeven in Google-zoekopdrachten om zo vaak, en deze eenvoudige truc kunt u dat inlogscherm omzeilen.

Dat is alles wat je hoeft te doen. toe te voegen alleen maar om het einde van de URL en druk op Enter.

En nu kun je alles op de site te bekijken.

In feite kun je zelfs op andere dingen en blijven om de site meer te gebruiken zonder te worden beperkt tijdens die sessie. Hoewel nogmaals, we hebben niet echt gelezen niets heel interessant op Quora.

Let op: er zijn een heleboel browser-extensies die dit automatisch doen, maar we raden niet aan het installeren van willekeurige extensies voor websites die u niet van plan om heel vaak te bezoeken. Helaas zijn veel van deze uitbreidingen belanden bespioneren.

Ik heb volledig verwijderd zowel Quorra en Uitwisseling van Deskundigen uit mijn lijst van de zoekresultaten van Google … omdat EE tarieven voor toegang, is er weinig zin in het zien van de resultaten toch.

Ik gebruik Personal Blocklist in Chrome voor. Ik zou graag weten of er een equivalent in IE of Firefox.

Het probleem met Quora is dat het vaak nuttige informatie begraven onder al die BS

Het belangrijkste probleem dat ik met Quora naast het bord in kwestie is dat ik de site en een groot deel van de stamgasten er zijn nogal wat om op de ‘stuck up’ kant te vinden. Er is een houding op de site die een blad met een slechte smaak in hun mond. Er zijn veel onderwerpen die ik interessant vind, maar ik krijg het gevoel dat de ‘gemiddelde Joe’ niet welkom is of gerespecteerd met hun inbreng. Ik heb nog nooit op deze manier over een andere site die beweert ‘sociale’ in de natuur te zijn gevoeld. Misschien ben ik verkeerd en ik heb gewoon slecht karma met de site. Ach ja!

Elke verklaring waarom precies, dit werkt?

Elke verklaring waarom precies, dit werkt?

Het lijkt erop dat de toegevoegde beetje aan de URL er wordt gezet wanneer u een oplossing van Quora de website te delen, op die manier kunt u een oplossing met iemand te delen zonder hen te dwingen in te loggen om het te zien.

Wat je doet wanneer je dat beetje handmatig vervalst het systeem toe te voegen in het denken iemand deelde de band met u, in plaats van je daar krijgen via Google of iets dergelijks.

Ik durf te wedden dat wanneer deze “hack” wordt algemeen bekend, dat Quora de procedure zal veranderen in een unieke code te gebruiken voor elke pagina, in principe het breken van deze exploit.

Expert Sex Change?

Ik haat FixYa met een passie. Hebben ze webpagina’s maken gewoon op basis van uw zoekopdracht? Ik denk niet dat ik ooit heb een oplossing van hen kreeg.

Ik denk dat met Quora Vroeger was ik gewoon weer javascript uitgeschakeld, maar dat is nu gebroken

Dat is interessant … het is met opzet dan ?? Het is niet een MySQL bug of iets dergelijks?

Ik weet zeker dat het opzettelijk, althans dat het toevoegen van de parameter omzeilt de login. (Ik weet zeker dat het niet de bedoeling dat de mensen niet hebben om in te loggen, ooit, als ze niet willen.)

De? in deze “hack” begint eigenlijk wat een zogenaamde “query string.” Kortom, een query string is een set van key / waarde paren die is verzonden naar de applicatie die draait op de webserver.

Dus wat je doet wanneer je binnenkomt? Aandeel = 1 is het passeren van een variabele met de naam “share” terug naar de server applicatie met de waarde van “1”.

Andere waarden konden worden doorberekend in, ook, als je wist wat de namen waren en wat de verwachte waarden zou kunnen zijn. U scheiden meerdere sleutel / waarde paren met de & symbool, zoals deze

? Name = Bert & color = geel & location = Sesame + Straat

Dit zou pas in de naam van Bert, de kleur geel, en de locatie “Sesame Street”. (Het symbool + vertaalt zich in een ruimte met deze syntax.)

Dit is een heel normale zaak, parameters om web apps verzenden via de URL, en niet een hack of helemaal niet te exploiteren, echt. Het is gewoon een onbedoeld neveneffect van een ontwerpkeuze.

Phoebe Snetsinger (1931-1999) was de meest talentvolle vogelaar in de geschiedenis van de wereld in de loop van haar leven dat ze geobserveerd en gedocumenteerd 8398 verschillende vogelsoorten.