het in- of uitschakelen van de bibliotheken in Windows 7

Als je gewoon niet kan wennen aan de nieuwe bibliotheken functie in Windows 7, kunt u gemakkelijk met een registry hack-hoewel we raden het leren over de voordelen in plaats van uit te schakelen uit te schakelen.

In het geval u niet zeker weet wat we het over hebben, dit artikel heeft betrekking op het verwijderen van de bibliotheken te koppelen van het navigatiepaneel, en de shell extension volledig uit te schakelen, zodat je ze ook niet kunnen openen.

Voordat u de volgende stap om ze onbruikbaar te nemen, zorg ervoor dat onze gids te lezen om te begrijpen van de bibliotheken in Windows 7, evenals onze gids voor het veranderen van de Bibliotheek van iconen met aangepaste pictogrammen plaats.

Het uitschakelen van Bibliotheken in Windows 7

Als je zeker bent om ze uit te schakelen bent, hier is hoe het te doen. Gewoon downloaden, uitpakken, en dubbelklik op het bestand DisableLibrariesFeature.reg om ze uit te schakelen.

Sluit alle geopende Explorer-vensters, of afmelden, en dan weer in te loggen. Op dit punt moet Bibliotheekkrediet verdwenen.

Let op: normaal zou tonen wij u de ingewikkelde registry hack om dit te bereiken, maar in dit geval is er een sleutelbos te behandelen, en het is een puinhoop. U kunt controleren the.reg bestanden voor de details als je echt wilt.

Om opnieuw inschakelen van de bibliotheken beschikken over weer, kunt u de meegeleverde EnableLibrariesFeature.reg bestand te gebruiken.

Download Disable Bibliotheken Registry Hack

Ik hou van bibliotheken beschikken. ^ _ ^

Waarom zou je willen uitschakelen Bibliotheken ?! Dat is een van de beste eigenschappen van Win7

Kon niet eens meer, de bibliotheken zijn geweldig! Toch, we willen helpen dekken alles.

Betekent dit verwijdert u de bibliotheken van het zijn te zien in het dialoogvenster ‘Opslaan als’ in programma’s zoals Word en Excel?

Ja, hoewel je de standaard opslaglocatie in het paneel Excel of Word-opties kunt wijzigen.

werkte niet voor mij, opnieuw opgestart, gedood ontdekkingsreiziger;. Ik ben gewend aan de reguliere vensters, weet waar alles is, en in het geheel geen gebruik van de bibliotheek;. Ik zou echt waarderen deze hack.

Nooit echt begrepen bibliotheken, persoonlijk. Ik heb al al mijn muziek in de map muziek, documenten in een map met documenten, etc.

Ik hou van de bibliotheken ook!

Ik ben fan van een bibliotheek. Ik heb alles om het verplaatst en speldde het naar mijn taakbalk

Ik heb nog nooit een fan van het gebruik van de ingebouwde functies voor mediabeheer geweest. Ik heb geen geek die daadwerkelijk gebruik maakt van Mijn muziek of Mijn afbeeldingen om hun foto’s op te slaan weten. Ik heb een media-partitie speciaal voor dit soort dingen, dus ik zie niet echt de behoefte aan bibliotheken. Schakel ik hen als ik Windows opnieuw te installeren.

Hoe dan ook, wat ik bedoelde boven is, kon ik niet krijgen om te werken, liep het, en de computer is hetzelfde als altijd, met de bibliotheken nog steeds;. Ik heb Windows 7 64 bit, zou dat de reden?

Ik kon niet dit te laten werken op x64 Win7 niet. Vreemd.

Oke hier is hoe het te doen, opent u een Word-bestand slepen de remove hacken daar (anders krijgt u geen toegang tot de hack hebben) .; Ga vervolgens naar task manager en dood ontdekkingsreiziger,. Voer de hack van het Word-bestand, en herstart te verkennen.

DANK JE! Ik kan niet Bibliotheken staan ​​en niet het punt niet te zien at all. We hebben Mijn documenten en we hebben snelkoppelingen. Waarom hebben we meer snelkoppelingen nodig? Bibliotheken neemt alles in je computer en drukte de open / opslaan dialogen, dus het is moeilijk om de map die u echt nodig hebt.

Het is ook achter de 50% van de problemen wanneer een programma niet kan worden geïnstalleerd of niet goed werken (UAC zijnde de andere natuurlijk.) Veel programma’s weten niet wat te doen met dit soort “virtuele verbindingen” en de meeste mensen don ‘ t weet genoeg over om het echte pad te bieden tijdens de installatie. Microsoft opende een geheel kan een wormen met die ene.

Ook als u de fout van het openen van foto’s in Media Center net als het eenmaal je hele computer zal jagen en alle afbeeldingen het vindt toevoegen aan uw bibliotheek, met inbegrip van het internet cache en Windows-programma iconen te maken. Het maakt niet uit als je het niet vertellen om deze mappen bevatten. Ik heb rond het door alle mappen in de bibliotheek Afbeeldingen te verwijderen met uitzondering van een kleine één met een enkele foto in. Het is belachelijk dat ik dit moet doen.

Het enige wat ik wil is dat het gemakkelijker is om Mijn documenten / Video / Foto’s default locaties in Windows 7 en Vista over te schakelen naar een nieuwe harde schijf. XP is ongelooflijk eigenwijs over dit en het kost veel register bewerken om de nieuwe locaties te forceren. Ik hoop dat ik niet te maken hebben met dit toen ik bibliotheken uit te schakelen met deze tweak. Ik zal verslag uitbrengen met mijn resultaten.

Hey mensen, vergeet niet om een ​​ERUNT file te doen alvorens dit!

Als je niet weet wat ERUNT is dat je nodig hebt om. Hier is de link http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/ Ja, het is gratis.

Oh blije dag! Het werkt uitstekend met Win7 32 bit. Geen Word-bestand truc nodig. En My Documents / Video’s / Foto’s / Muziek is nog steeds intact op mijn tweede harde schijf. De links in het menu Start werken nog steeds prima ook.

Dank Tapuz voor de tip voor 64 bit-gebruikers.

Vergeet niet om RUN Gebruik dit programma als Administrator optie onder de rechtermuisknop-menu als je problemen hebt.

Alleen in het geval iemand het nodig heeft, Media Center zet nog steeds zijn Bibliotheken in C: \ Users \ Public \ Bibliotheken.

Daar vindt u bijvoorbeeld uw Tv-opnamen bibliotheek (die nog moet worden gekoppeld aan al uw TV en Video mappen die u hebt ingesteld in Media Center.)

Dus in wezen kunt u nog steeds gebruik maken van bibliotheken door middel van deze folder zonder ze te krijgen in je gezicht elke keer dat u Explorer.

Om de standaard map die Explorer gaat naar wanneer u het opent veranderen, klik met de rechtermuisknop uw Windows Verkenner snelkoppeling in het menu Start Kies Eigenschappen en Target type (onder Accessoires.);% Windir% \ explorer.exe / n, / e, C : \ Mijn map \; vervanging van het pad van de map natuurlijk de voorkeur.

Met alle respect, maar waarom op aarde zou iemand willen uitschakelen van de bibliotheken beschikken? Het is zeker een van de beste eigenschappen van Windows 7.

Ik heb geprobeerd om dit elke welke manier, met inbegrip van handmatig verwijderen van de registersleutels te doen, maar de bibliotheken vertonen nog steeds op. Dus, ik weet niet zeker wat er gaande is. Win7 x64.

zie mijn bovenstaande post, werkte voor mij.

Bibliotheken zijn geweldig als je wat de hersenen om het goed te laten werken. Mensen, stop bitchhing nieuwe coole functies en gewoon proberen om ze te gebruiken voordat er iets over te zeggen!

Ik voel me alsof ik iets met de bibliotheken ontbreekt. Het idee is om in staat zijn om dingen uit vele verschillende locaties op één plek, toch? Ben je niet in staat om dat te doen met vensters voor ten minste de laatste 10 jaar? Waarschijnlijk meer als 15 jaar? Het enige wat je hoeft te doen is plaats een snelkoppeling waar u het wilt. Je zou 100 snelkoppelingen maken naar hetzelfde bestand en zet ze in 100 verschillende plaatsen. Of, kon je een gigantische map op uw bureaublad te hebben en zet alles daar. Uw keuze. Hoe is dit een verbetering?

De enige reden om deze domme bibliotheken is voor degenen die niet kan bijhouden met hun eigen gegevens. Ik ben het niet eens met de CPX hier. Het lijkt mij dat degenen die ze nodig zijn degenen die moeten worstelen met de fundamentele funtionality van Windows omdat het eerst werd uitgevonden. Degenen onder ons die hebben geleerd hoe ze netjes te maken, funtional directory structuren moeten geen dergelijke hulp. Dus waarom zou Microsoft dwingen al haar gebruikers om te gaan met iets zo omslachtig, omdat dit als het alleen nodig is voor door een paar mensen die niet houden van hun bestanden kunnen houden? Klinkt als een Rube Goldberg oplossing voor mij.

Ik nooit vond de voorgekookte Windows-mappen mijn documenten, mijn foto’s, mijn video’s, mijn muziek, etc.; De reden is heel eenvoudig. Ik organiseer mijn docs als logische collecties in mappen. Mijn projecten bevat trossen (1000nds) van docs type * .xyz

De ramen aanpak is alsof ik 10 projecten: mijn documenten, mijn foto’s, Mijn video’s, mijn muziek! ^ _ ^

Stelt u zich eens het tegendeel: het gieten van al mijn projecten in een van de 10 ramen voorgekookte mappen -> horrifying …

cyPolm1 @ dummy.yahoo.ar

Ik nooit vond de voorgekookte Windows-mappen mijn documenten, mijn foto’s, mijn video’s, mijn muziek, etc.; De reden is heel eenvoudig. Ik organiseer mijn docs als logische collecties in mappen. Mijn projecten bevat trossen docs type * .xyz

De ramen aanpak is alsof ik 10 projecten: mijn documenten, mijn foto’s, Mijn video’s, mijn muziek! ^ _ ^

Stelt u zich eens het tegendeel: het gieten van al mijn projecten in een van de 10 ramen voorgekookte mappen -> horrifying …

cy

Dit register bewerken uit alle bibliotheken met uitzondering van de Tv-opnamen bibliotheek in Windows Media Player. Hoe kan ik dit uitschakelen?

Dit is waht vind ik dom over de bibliotheken beschikken over dat ik niet denk dat de meeste mensen zijn gekomen om te realiseren. Ik heb deze exacte probleem waar ik coderen met verschillende bitrates, een die niet-gecomprimeerde wav-bestanden voor archiveringsdoeleinden en de andere bit rate is voor mijn zune speler. Als ik vertel de Zune sofware te wijzen op mijn map voor mijn Zune in de zune map, WMP12 verandert de map muziek naar die map, toen ik in eerste instantie wilde wijzen WMP12 naar de map wav. Bibliotheken gewoon schroeven deze helemaal op. Heeft Microsoft van plan voor deze CF gebeuren? Iemand helpen.

Ik ben het eens met degenen die een thumbs gaf naar beneden naar de nieuwe bibliotheken functie die MS heeft gedwongen op ons.

Ik bewaar duizenden bestanden en bewaar ze in mijn eigen logisch ingedeeld map / directory structuur, zodat ik ze kan vinden wanneer ik ze nodig heb en ik weet waar ze dus zet ik ze kan vinden. Ik blijf alles in één hoofdmap en submappen af ​​van de wortel van de D: drive en gebruik snelkoppelingen voor de mappen die ik vaak gebruik. Ik blijf de snelkoppelingen in een paar mappen op het bureaublad. En, mijn Desktop is alleen rommelig met 7 snelkoppelingen / pictogrammen aan de linkerkant (met inbegrip van computer en de Recycling Bin).

Ik zie de bibliotheken structuur als een ander MS-functie bedoeld om een ​​beroep op degenen die niet kunnen organiseren en onderhouden van een coherent mapstructuur en die slechts een beperkt aantal bestanden van bestandstypen.

Als u een professionele van elk type en gebruik maken van uw computer voor uw werk, de bibliotheken functionaliteit is gewoon een grote ergernis.

Gebruiker mappen zoals in XP beschikbaar zijn.

Als u de “username” item opent op het menu Start, het opent al uw gebruiker op dezelfde manier als op XP mappen – dus er is geen reden, zo lijkt het, om de functie uit te schakelen Library.

Gewoon verwijderen van de wat mappen uit de bibliotheek die u niet wilt daar, en gebruik maken van de bibliotheken voor speciale organisatie doeleinden.

De “gids voor het begrijpen van de bibliotheken in Windows 7” schakel in het bovenstaande artikel laat zien hoe te verwijderen of mappen toe te voegen aan elke bibliotheek.

De bibliotheek functie lijkt niet nuttig voor mij, maar anderen lijken het leuk te vinden.

Als het niet kapot is, repareer het dan niet. Windows XP had een super bestanden en mappen management systeem dat altijd precies wat de gebruiker wilde deden. Je kan dingen verplaatsen van de ene locatie naar de andere, bestanden op te halen gemakkelijk – het was perfect. Tegenwoordig heb ik de neiging om alles op de eerste plaats op het bureaublad, in het bijzonder gedownloade afbeeldingen, omdat anders de kans is dat ik zal moeten om tijd te besteden het opsporen van precies waar MS in zijn wijsheid heeft hen verborgen. Ingewikkeld, onnodig en incompetent.

Verschillende slagen voor verschillende mensen. Sommigen denken bibliotheken zijn goed, sommige slecht,. Ik, als een kwestie van keuze, zou willen hoe uit te schakelen, niet worden lezingen over de reden waarom ik niet zou willen (Als ik wilde worden betutteld, ik zou aanblijven Microsoft Answers forums) .; Is de enige manier om bibliotheken uit te schakelen, in Win7 64-bit pro, de MS Word route door Tapuz gesuggereerd gebruiken?

Waarom zullen ze niet laten we een power users versie van Windows, met alle baby zitten hand houden cack verwijderd.

Een optie voor een enkele gebruiker machine zou ook goed zijn!

Ik haat bibliotheken. Het staat me niet toe om dingen waar ik wil hen en het organiseren van hoe ik wil. Het verbergt drives en submappen van mij. Het doet automatisch dingen die ik niet wil.

Piers – konden het niet eens meer (Microsoft Geek – “je bent op je eigen”); Microsoft – voeren op de uitstekende werk en het ontwerp op verschillende manieren voor verschillende mensen om dingen te doen – maar laten we het individu beslissen welke bits ze willen; I wil een enkele gebruiker (systeembeheerder), geen automatische backup & restore, geen achtergrond database-functies, geen preindexed / zoeken / wat je de laatste keer / waar je ging de vorige keer functies deed;. verdacht veel 98R, maar met de betere drivers functionaliteit

Sorry – had moeten onthouden; Many thanks How To Geek voor een goed advies, zelfs als het is niet wat je zou kiezen om zelf te doen; PS. denk niet dat er een veilige manier van het verwijderen van de favorieten snelkoppeling in Windows Verkenner

Een andere bibliotheken hater hier ook.

Ik heb altijd mijn eigen directory structuur en nooit gebruikt de My Docs functie in XP of de bibliotheken in Vista of 7.

Ik heb een map met de naam “C: \ My Data” dat ik zou graag mijn standaard voor alles. Ik heb al mijn apps die mij toe om de standaard locatie te veranderen veranderd, maar ik zou graag om zich te ontdoen van de bibliotheken.

Eigenlijk is de enige plaats waar ik echt een probleem is in Outlook. Wanneer het proberen om bijlagen op te slaan, heb ik niet bedacht hoe de standaardinstellingen veranderen “Save As” of “Open” locatie Bibliotheken. Als iemand mij kan wijzen in de goede richting?

Het register hack van Tapuz voor Win 7 64bit werkte niet voor mij.

Windows 7 Professional 64-bit met SP1, Word 2010 v14.0.5128.5000 (32bit)

Bedankt.

Stan.

Gewoon een addendum.

maakte een backup van mijn register, ging naar binnen en handmatig verwijderd van de registersleutels en voegde de 1 en vervolgens opnieuw opgestart.

Mijn Bibliotheken zijn nu verdwenen.

Rechts-toetsen om te schrappen en toe te voegen, maar te dubbelklikken op het bestand, zelfs als Uitvoeren als Adminsitrator, heeft me niet work.for.

Stan.

LIBRARIES was slecht! HEEL ERG BEDANKT ! Ik verafschuwde hen! Als iemand die is geenszins een geek, maar is het gebruik van computers, omdat de TRS-80, mijn documenten, mijn foto’s, enz. Waren prima en hebben geen behoefte aan een ander niveau van CRAP AAN ME VERWARREN!

Bedankt voor de bibliotheek verwijderen info. Betekent dit dat ik in staat om mijn bureaublad te zien wanneer ik wil e-mailbijlagen te redden zal zijn? Ja, ik ben goed in het indienen van mijn eigen mappen alle door mij!

thansk een lot..it werkte voor mij, ik ben niet van dell .. maakte ik vandaag mijn CX blij .. alleen maar omdat van deze correctie ..

BEDANKT BUDDY U mijn leven gered .. vast kwam te zitten in gesprek .. opgelost werd door dit probleem … KLANT SAT

Ik begreep niet het “Woord” truc, dus ik kwam gewoon met deze plaats voor Win 7 64 bit.

1. Sla de DisableLibariesFeature.reg bestand ergens, zodat u weet waar het is. dat wil zeggen Desktop.

2. Voer regedit.exe (gebruik zoeken om het te vinden). En wanneer het venster komt, laat het alleen voor nu.

3. Open Taakbeheer (klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en kies “Start Task Manager”), ga dan naar het tabblad Processen in Taakbeheer, vind explorer.exe in de lijst van processen, markeert het, klik op de knop “Proces beëindigen” in de rechterbenedenhoek van de Task Manager. Laat de Task Manager raam open, omdat we in een minuut terug naar het zal komen.

4. Klik op uw regedit venster (die nog steeds zou moeten zijn) en kies Bestand | Importeren in het menu, blader naar en selecteer de DisableLibariesFeature.reg-bestand dat u eerder opgeslagen. Dit zal de veranderingen in de samen te voegen en u vertellen dat het zo gedaan.

5. Sluit het venster regedit, en nooit weer open, tenzij je me bent, of de How-To Geek.

6. Terug in Task Manager, kies het tabblad Programma’s en klik vervolgens op de “Nieuwe taak” knop aan de onderkant rechts. Een input box zal komen, enkel type in “verkenner” (zonder de aanhalingstekens) en druk op enter.

7. Klaar. Sluit het venster Task Manager en te genieten van het leven zonder Bibliotheken!

8. Profit.

Ik houd niet van Bibliotheken. Wat bestand dat ik op te slaan gaat in Pictures in plaats van waar ik gericht het.

Mooie hack, dank u;. Maar het zou geweldig zijn als de hack ook zou kunnen verwijderen van de “toevoegen aan bibliotheek” schakel in de werkbalk van de ontdekkingsreiziger als iemand weet hoe dat te doen.

Dank u voor het script. Het werkte prima voor mij op Windows 7 64 bit.

Net als veel van de vorige commentatoren, vond ik het concept van de bibliotheken in de weg stond van mijn overzichtelijk project gestructureerd directories, vooral omdat ik gebruik maken van een RAID 5 NAS voor mijn project bestanden. Maar dan (OT) ik vind een heleboel dingen in Office 2010 een triomf van vorm boven functie die in de weg van mijn werk doen met de programma’s

Nogmaals bedankt, Paul

… Mijn Windows 7 ervaring is nu zo veel meer aangenaam, zonder de afleiding van deze bibliotheken !!! ..

…dankje, dankje, dankje!!!…

Ik vind het niet erg de bibliotheek. Ik wil gewoon de standaard stoppen weer verschijnen en gebruik mijn eigen op een ander station.

Bibliotheken toont nog steeds als je A.doc bestand op te slaan

De alom herhaalde bewering dat Einstein is mislukt wiskunde op school is onwaar, Einstein excelleerde in wiskunde vanaf jonge leeftijd en met 16 had calculus beheerst.