de navigatie richtingen (zelfs offline) te krijgen zonder de aanschaf van een gps

Dedicated GPS-apparaten gaan de weg van de dodo, en voor goede reden. Dat smartphone of tablet heb je kunt een capabele GPS met turn-by-turn navigatie zijn. Dit werkt ook als je niet beschikt over een dataverbinding hebben.

Vind een manier om uw smartphone of tablet te monteren in uw auto en het kan zelfs een capabele in-car GPS-oplossing. Dit is in sommige landen verboden, dus controleer uw lokale wetten voor de montage niets.

Met behulp van een smartphone of tablet als een GPS is erg makkelijk als je mobiele data. Google Maps, Maps Apple, en HIER Maps zelfs Nokia’s zijn in staat om map apps met turn-by-turn navigatie richtingen. Als u toegang tot de gegevens hebben, deze oplossingen zijn beter dan een speciaal GPS-apparaat op vele manieren. Je krijgt een meer gebruiksvriendelijke interface, up-to-date zoekresultaten van het web, links naar websites te openen in uw browser, en real-time verkeersgegevens. Sommige diensten zullen zelfs route u rond slechte verkeer op de vlieg.

Op Android, gebruik maken van de Google Maps-app om te zoeken naar een routebeschrijving naar uw bestemming. Tik op de knop Navigatie starten en u zult worden genomen om een ​​GPS-navigatie-stijl ervaring met gesproken, turn-by-turn aanwijzingen.

Op een iPhone of iPad, kunt u ook de installatie van de Google Maps-app en gebruik het op een vergelijkbare manier. U kunt ook de Apple Maps app die bij uw apparaat gebruiken. Tik op Directions in Apple Maps voor een routebeschrijving naar een locatie, tik op de optie om de route te bekijken en tik op Start. Kaarten Apple zal turn-by-turn aanwijzingen te geven.

Windows Phone gebruikers kunnen HIER Maps Nokia’s gebruiken om turn-by-turn aanwijzingen te krijgen op een vergelijkbare manier.

Dit werkt allemaal geweldig als je betaalt voor mobiele data, maar u kunt uw apparaat gebruiken als een GPS-navigatie-oplossing, zelfs als u geen mobiele toegang tot de gegevens hebben.

Dedicated GPS-toestellen zijn voorzien van een GPS-ontvanger en een offline kaartdatabase ze kunnen gebruiken om uw locatie weer te geven, om te voorzien richtingen, en kunt u zoeken naar locaties. Uw moderne smartphone of tablet heeft ook een GPS-chip, zodat het de locatie offline kan bepalen – alles wat je nodig hebt is een app die offline kaartgegevens en navigatieaanwijzingen zal bieden.

Google Maps kunt u kaartgegevens te downloaden en offline bekijken. Om dit te doen, te zoomen op het gebied dat u wilt cachen in Google Maps en typ “OK maps” in het zoekvak. U kunt dan opent Google Maps en zien waar je bent op de kaart – de kaart werkt prima, zelfs als je offline bent. Helaas, Google Maps geen manier om navigatieaanwijzingen offline te krijgen. U kunt zoeken naar navigatieaanwijzingen voordat je Wi-Fi te verlaten en blijven gebruiken in de cache navigatie routebeschrijving naar uw bestemming te komen, maar dat is het.

Als u op zoek bent naar een gratis offline GPS-navigatie-app voor Android, probeer OsmAnd of Navfree. Als je iets meer full-featured en gepolijst wilt, kunt u een betaalde app zoals Sygic of één van de vele andere offline navigatie-apps in Google Play te kopen. Tuurlijk, ze kosten geld – maar ze zijn goedkoper dan het kopen van een speciaal GPS-apparaat en te moeten betalen voor kaartupdates.

Op de iPhone of iPad, kunt u Google Maps gebruiken om offline kaart gegevens op te slaan op dezelfde manier, maar het zal nog niet offline navigatie bieden. Kaarten Apple biedt geen offline navigatie-instructies, hetzij. Je vindt hier een verscheidenheid aan offline navigatie apps in de App Store, zoals de betaalde Sygic en CoPilot GPS te vinden.

Op Windows Phone, HIER Maps Nokia’s kunt u kaarten cache voor offline gebruik en zelfs navigatieaanwijzingen offline.

Merk op dat u een iPod Touch niet kan gebruiken als een offline GPS-apparaat. Apple’s iPod Touch bevat geen GPS-hardware, dus het kan GPS niet gebruiken om erachter te komen waar het is.

Afbeelding Credit: Yutaka Tsutano

Voor Android-apparaten met GPS (bijna allemaal), kan je gewoon vertellen dat het om aanwijzingen te vinden, terwijl u thuis bent en verbonden met WiFi (met GPS-enabled, natuurlijk). Dan wanneer het begint toont u de weg, betekent dat het pad wordt gedownload (met inbegrip van alle de stem nav en ander fraais) en je kunt gaan en Maps gebruiken zonder mobiele data.

Ik kocht een dedicated GPS lang voor een smartphone. Ik zal blijven gebruiken totdat het verouderd wordt (ik weet niet kaartupdates krijgen), omdat mobiele data is duur en ik zou liever niet te betalen.

Ja. EN het display op mijn dedicated GPS is een honderd keer beter te zien, terwijl het me kost, stap voor stap, door middel van onbekende steden. Bovendien krijg ik gratis updates. Kost me niets om het uit te voeren.

Maar, hoeft u niet hoeft te betalen voor mobiele data met de offline apps. Het is super eenvoudig en altijd beschikbaar. Ik gebruik CoPilot. Veel kaarten en goedkoop. Ik heb twee speciale gps-eenheden, TomTom en Garmin in handen, maar het 7 inch scherm op mijn android is een deurklink van een stuk makkelijker om te zien en ik kan gemakkelijk controleren lokale bezienswaardigheden en voeg ze toe aan mijn route zonder verwarrende het apparaat of verlies van de route . Slechte ding over het instellen van een route met Google Maps is dat als je echt wilt om de ribben route gebruiken en stapt uit de gangen in uw hotelkamer Google Maps zal soms gewoon re-route naar de snelste route, die zelden de kustroute. Ook, hoe gemakkelijk is het om uit te zoomen met een speciale GPS. Hit het plusteken honderd keer? Twee vingers op het scherm op mijn Galaxy en ik inzoomen op precies waar ik wil zijn. Sleep de route naar een nieuw uitstapje met Android en u bent op weg. Smartphones en Android-tablets zijn veel, veel beter voor het veranderen van routes op de vlieg. Ik gaf mijn TomTom aan mijn 88 jaar oude moeder en ze houdt het, maar ze nog steeds gebruik maakt van een push-maaier ook.

Ik kocht een dedicated GPS lang voor een smartphone. Ik zal blijven gebruiken totdat het verouderd wordt (ik weet niet kaartupdates krijgen), omdat mobiele data is duur en ik zou liever niet te betalen.

Overweeg CoPilot of TomTom voor smartphones.

Ik kocht CoPilot voor mijn Android-telefoon voor soortgelijke $ 5. Slaat de kaart op het apparaat en geen dataverbinding. Updates zijn gratis, en CoPilot kunt updaten via WiFi.

Ik kocht ook de TomTom app voor mijn iPhone, ongeveer een week voordat ik verkocht, en hoewel het was een beetje prijzig, het was absoluut de moeite waard de $ 40.

Niet alle smartphones hebben een gps-ontvanger. Ik reisde naar Canada voor het weekend een keer, en ik heb niet de gegevens te krijgen, terwijl ik er was. Er was telefoon service, maar ik was roaming. De telefoon kon eigenlijk de kaart weer te geven, maar het duurde tien tot vijftien minuten om mijn positie te vinden, en reageerden heel langzaam op alles. De telefoon in kwestie was een Motorola Droid Maxx (ik niet aan te raden!). Zodra ik over vijf of tien mijl terug in de Verenigde Staten, het werkte weer normaal. Terwijl in Canada, mijn TomTom gestopt met werken als goed, dat is iets wat ik nog steeds niet begrijpen.

Van wat ik aan het lezen was, doen veel toestellen met GPS-mogelijkheden niet over een GPS-ontvanger, maar in plaats daarvan, een beroep doen op assisted GPS-detectie. Het maakt gebruik van een combinatie van gegevens, mobiele diensten, en WiFi om te bepalen waar je bent.

Het probleem met deze gratis apps is dat ze allemaal gebruik maken van open source-kaarten, die, in mijn ervaring, zijn bloedige hopeloos. Fouten en weglatingen all over the place.

Ik gebruik Navfree, hier in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb ook Navfree gebruikt in Frankrijk. Ik zou niet een andere dedicated SatNav te kopen, want ze zijn te duur, en je ziet op het scherm is een pijl op een niet-descript weg. Met mijn iPad en Navfree, krijg ik wijs navigatie punt, zonder een dataverbinding, en ik kan ‘zien’ wat om me heen in de weg van de rivieren, de bebouwde kom, en andere kenmerken. Sterk aanbevolen

Assisted GPS is een legit GPS. Het maakt gebruik van gewoon cell tower data om een ​​benaderende oplossing van uw locatie te krijgen voor het gebruik van GPS-timing om het neer te versmallen.

Als je ooit een stand-alone GPS-ontvanger, zoals de eerste of tweede generatie Garmin of Magellan-eenheden hebt gebruikt, hoeft die inderdaad een lange tijd in beslag nemen om op te starten: het kan 5-10 minuten duren om een ​​goede GPS-fix te krijgen.

Als uw TomTom, had het een Canadese kaart base geïnstalleerd? Ook heb je rijdt daar met de TomTom ingeschakeld, of heb je het gooien in een koffer en trek hem uit wanneer je daar? Deze dagen, de meeste draagbare GPS-toestellen gebruik maken van hun laatst bekende moeilijke situatie om te proberen om de overname te verkorten, en als je vele mijlen van de plaats van de GPS werd stilgelegd bewegen, het duurt een lange tijd om een ​​nieuwe oplossing te verwerven. (Hetzelfde gebeurde de eerste keer dat je het ingeschakeld, maar je waarschijnlijk niet herinneren, omdat je het doen van de andere setup taken werden voor een eerste keer gebruiker.)

Het probleem met deze gratis apps is dat ze allemaal gebruik maken van open source-kaarten, die, in mijn ervaring, zijn bloedige hopeloos. Fouten en weglatingen all over the place.

In de Verenigde Staten, alle mapping begint vanaf de TIJGERS kaartgegevens, die in feite is samengesteld door het US Census Bureau.

En de TIGERS data is verschrikkelijk. Alle commerciële GPS verkopers besteden veel tijd vinden en oplossen van fouten in de TIGERS gegevens voordat hun kaartgegevens vrijgeven aan het publiek. Mijn TomTom had eigenlijk een manier om wijzigingen in de kaartgegevens, die ik gebruikte een paar keer in te dienen, omdat hij dacht dat een pad dat ik vond was elke dag een doodlopende weg.

Ik reed daar met de TomTom ingeschakeld. Ik denk dat het de Canadese kaarten geïnstalleerd, omdat het absoluut geen probleem het berekenen van de richtingen terwijl ik stateside was.

Zoals voor wat u zei over de Assisted GPS, ervoor dat het werkt in een snuifje, maar niemand gaat om te gaan met het voor een langere periode van tijd. Elke functie was zo ondraaglijk traag waaronder surfen op de kaart en het berekenen van een routebeschrijving. In feite moest ik iemand vragen voor een routebeschrijving, zelfs met een GPS en een mobiele telefoon in mijn auto. Dat was niet te hard, want ik was op mijn weg naar een hockeywedstrijd (eh?), Dus ik vroeg iemand die droeg een Canucks trui.

Ik denk dat ik het op tv die avond, want ik droeg mijn Tampa Bay Lightning jersey, dus als je aan het kijken was, dat was ik!

De hoogste opgenomen megatsunami in de moderne tijd raakte Lituya Bay, Alaska in 1958, het vegetatie vernietigd tot 1722 voet (525 meter) boven de hoogte van de baai en de golf die reisde over de baai werd gemeld aan een kuif in de orde van hebben 98 voet (30 meter) hoog.